calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

SKANDAL NE JENJAVA! Prijatelj Anđeline Džoli odao strogo čuvane tajne usvajanja, ovo je glumica godinama prećutkivala!

Objavio: RHT
24/07/2021 7:30 AM

Anđelina je isticala kako „nema koji kamen nije prevrnula da nađe Medoksovu majku u Kambodži”, jer joj nije bilo ni na kraj pameti „da jednoj majci oduzme dete”.

Angelina Joli-Foto:Printscreen Instagram

Moun Sarat, koji je svojevremeno bio u prijateljskim odnosima sa slavnom Anđelinom Džoli, te joj i pomogao kada je usvajala sada skoro dvadesetogodišnjeg Medoksa, ne može da tvrdi da je dečak bio siroče kada ga je glumica velikodušno primila u svoj dom, iako je u tom trenutku živeo s drugom nezbrinutom decom. Oko ovog detalja, podigla se ogromna prašina u stranim medijima, koji već danima neumorno prenose sve vezano za tu priču. Naime, usvajanje je pod znakom pitanja otkako je Džolijeva obećala da će otkriti ko je u stvari Lorin Galindo, žena iza nekoliko navodno neetičkih usvajanja u Kambodži, ali to još nije i ispunila.

Ona je, takođe, aktivno učestvovala i u usvajanju Medoksa, navodi se dalje, o čemu glumačka zvezda trenutno samo ćuti.

– Nisam 100 odsto siguran da je Medoks bio siroče, iako je bio u sirotištu u to vreme. Makar jedan roditelj mu je tad bio živ. Ali ja nisam postavljao nikakva dodatna pitanja. Niko nije – istakao je on za „Dejli mejl”, koji se inače predstavljao kao dečakov otac, ne bi li ubrzao proces.

Angelina Joli-Foto:Printscreen Instagram

– To se često događalo u Kambodži. Bilo je mnogo beba koje su roditelji ostavili u sirotištima ili su ih prodali, jer nisu mogli da priušte njihovo odgajanje – objašnjava on i dodaje da su i Medoksa mogli da prodaju za oko 100 dolara.

S druge strane, dok Anđelina i dalje ćuti, tamošnji mediji prenose i izjavu šefa jedne agencije za ljudska prava, Keka Galibrua, za kog je ovaj slučaj jednako skandalozan kao i svetu.

 Siguran sam da ovo dete nije bilo siroče i da nije bilo u potpunosti napušteno – rekao je u jednom prilikom.

Podsećanja radi, dok je trajao, a onda i uspeo proces usvajanja, Anđelina je isticala kako „nema koji kamen nije prevrnula da nađe Medoksovu majku u Kambodži”, jer joj nije bilo ni na kraj pameti „da jednoj majci oduzme dete”. Galindo je, s druge strane, navodno bila i u zatvoru zbog falsifikovanja dokumenata dece iz Kambodže koja su odvedena u porodice u Americi, ali je to poricala, govoreći kako je terete samo za „neke papire, zbog kojih će, eto, morati da služi neko vreme”.

Izvor: Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS