calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru

RADOVI MAJE MARINKOVIĆ PRE OPERACIJA: Imala aferu sa reperom – skidala se u njegovom spotu, dok još nije imala silikone

Objavio: RHT
16/11/2022 3:10 PM

Maja Marinković poznata je kao jedna od najatraktivnijih starleta, a o ovoj njenoj prošlosti skoro nikada ne priča.

foto: printscreen

Starleta je nedavno priznala da je imala aferu sa poznatim pevačem, koji je, kako je tvrdila u ozbiljnoj vezi sa koleginicom pevačicom, te da je on ozbiljan frajer, preneli su domaći mediji.

Nakon što je Marinkovićeva priznala pred svima, spomenula je i inicijale imena tog pevača, te je rekla da mu ime počinje na slovo – S. Zadrugari su odmah počeli da nagađaju o kome se radi, pa se između ostalog pojavilo i ime Stefana Đurića Raste, koji je ranije dovođen u vezu sa zadrugarkom sa kojom je navodno varao svoju tadašnju suprugu Anu Nikolić, piše “Kurir”.

Inače, Maja je 2015. godine bila angažovana u Rastinom spotu “Mala”, gde je imala jednu od glavnih uloga, a tad su mediji i spekulisali da je reper baš sa ovom zadrugarkom varao svoju tadašnju suprugu, piše gorepomenuti portal.

Foto: HypeTV

Podsetimo, pisalo se da se Rasta Maji oduvek sviđao, bila je njegov fan i tražila je način kako da mu se približi. Kako je bila u modelingu, a čula je da reper snima novi spot, potegla je sve moguće veze da ona bude jedna od manekenki u spotu. Maji je ovo iskustvo poslužilo kao odskočna daska u svet rijalitija, a mediji su je potom u više navrata dovodili u vezu sa Stefanom.

Ipak, kako sama Marinkovićeva ističe, njihova saradnja je bila striktno poslovna i, uprkos svim spekulacijama, Đurić joj, kako kaže, nije slao poruke iz kućnog pritvora.

– To se stalno komentariše, taj naš odnos. Mi nikada nismo bili u ljubavnom odnosu. Ja sam snimala spot za njega kao model. Stvarno nikada ništa nije bilo između nas, znate već da bih ja rekla da jeste – istakla je tada Marinkovićeva za “Ekskluzivno”.

– On nikad nije ni probao da mi priđe na taj način. Dok smo snimali taj spot on je bio u vezi sa drugom devojkom. Zaista ništa nismo imali.

(Izvor: Kurir)

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS