calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku

DOŽIVLJAVA LINČ ZBOG SVOJIH GRUDI: Nazivaju me tempiranom bombom za gojaznost

Objavio: RHT
15/11/2022 11:30 PM

Žene sa oblinama ili vole svoje telo onakvo kakvo jeste ili su na neprestanim dijetama. Ove iz prve kategorije ponekad znaju da odu i u krajnost, pa da se neprestano hvale svim svojim što im je priroda dala, a što se upravo dogodilo jednoj mami dvojice mališana iz Britanije, Šarlot Rejčel (39) iz Norfolka.

Foto: Printscreen

– Oduvek sam bila debeljuca, ali ni izbliza nisam imala samopouzdanje kao danas. U školi su me vređali i bila sam nezadovoljna. Tek 2018. godine upoznala sam supruga i u međuvremenu rodila dvoje dece – započinje priču ta mama, a prenosi San.

Kako je navela, uglavnom je nosila veličinu 3XL, ali je posle porođaja prešla isključivo na butike za punije dame. U roku od 2 godine dobila je dvoje dece, a svoje telo je, otkrila je u medijima, zavolela u peridu posle rođenja prvog deteta.

– “Bila sam veoma krupna, ali imala sam beskonačnu ljubav supruga i deteta i to me je motivisalo da januara 2021. godine počnem da postavljam svoje snimke na TikToku. U početku nisam imala mnogo pratilaca, ali to se iz dana u dan menjalo. Zbog načina oblačenja i isticanja atributa dobila sam pola miliona fanova, a pojedini snimci broje milionsku gledanost” – objašnjava Šarlot.

Ona navodi da kako joj je popularnost rasla, rasli su i negativni komentari. Za njih, međutim, uopšte ne mari.

– Žene me uglavnom podržavaju. Dnevno dobijem bar desetak pitanja u vezi sa šminkom ili savetima za način odevanja. Naravno, pojedini “trolovi” mi kažu da sam “debela ljigavica” i “tempirana bomba za gojaznost”, ali ja se samo se nasmejem na to i nastavim dalje – odgovara ta mlada žena koja je nastavila da puni TikTok nalog svojim provokativnim izdanjima.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS