calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare”

BEOGRAĐANI U ČUDU GLEDALI ŠTA SE DEŠAVA NA KROVU ŠTARK ARENE: Džinovsko platno se odmotavalo, a onda se pojavilo OBAVEŠTENJE koje ne smete da PROPUSTITE! (VIDEO)

Objavio: RHT
15/11/2022 12:49 PM

Sa vrha ove građevine radnici su počeli da spuštaju ogromno platno koje je otkrivalo događaj koji Beograd, Srbija, ali i region sa nestrpljenjem očekuju.

Svi koji su danas prolazili pored beogradske Štark Arene, bilo peške, bilo kolima ili su se zadesili u autobusu, mogli su da vide neverovatan prizor. Sa vrha ove građevine radnici su počeli da spuštaju ogromno platno koje je otkrivalo događaj koji Beograd, Srbija, ali i region sa nestrpljenjem očekuju.

Kada je megabord konačno bio spušten, i na ovaj način prolaznici su mogli da se upoznaju sa detaljima predstojećeg velikog koncerta jedne od najvećih italijanskih, ali i svestkih muzičkih zvezda Erosa Ramacotija.

Eros Ramacoti, svoj veliki povratak obeležava novim albumom “BATTITO INFINITO”, istoimenom svetskom turnejom i grandioznim koncertom 21.04.2023. godine od 21h u Štark Areni u organizaciji Hype produkcije.

Ovaj virtuozni kantautor, koji obara rekorde u svojoj 35-godišnjoj karijeri, prodao je 70 miliona ploča, beleži preko 2 biliona strimova širom sveta i dalje nastavlja u velikom stilu.

Kako je otkrio otkrio Saša Mirković, muzički i filmski producent i vlasnik Hype produkcije, beogradska publika može da očekuje pravi spektakl za oči i uši.

„Eros je odabrao Hype produkciju kao vodeću produkciju na Balkanu u organizaciji koncerata. Siguran sam da će ovo biti spektakl koji će Eros pružiti, kako u svim gradovima na svetu tako i beogradskoj publici“, rekao je on za naš list i dodao da će 21. 4. 2023, kada je i Erosov koncert u prestonici, sve biti na zavidnom nivou.

FOTO: hypebih.ba

Mi iz organizacije ćemo sve uraditi da bude publika maksimalno ispoštovana. Publiku u Areni osim nas iz organizacije, Erosa i njegovog tima očekuje i savršena produkcija koju doprema 10 šlepera“, rekao je Mirković.

sasa mirkovic

Karte za ovaj muzičko-vizuelni spektakl su u prodaji, a prvi singl „Ama“ koji je već postao veliki hit i simbolizuje manifest obnovljenog umetničkog identiteta i ujedno povratak jednog od međunarodno najomiljenijih italijanskih umetnika dostupan je na svim digitalnim platformama.

Za organizaciju koncerta zadužena je Hype produkcija, a ulaznice su dostupne na Ticket Vision i tickets.rs.
prodajnim mestima kao i na www.ramazzotti.com i www.vertigo.co.it.

(hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS