calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda “GREŠKOM LJEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVIJEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” POMIRILI SE MAJA I CAR? Odao ih jedan detalj, svi bruje o tome: “Samo ti znaš da me smiriš” Iznenada preminuo mladi bh. doktor Alen Dervišević Drama na Grbavici: Remi Željezničara i Sloge, Plavim poništen gol u 98. minuti Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina! Nakon SKANDALA u Hrvatskoj! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića Pojavio se SNIMAK! Ovako je splitska publika reagovala na pjesmu Bijelog dugmeta UMRO GLUMAC U 51. GODINI Prethodno imao jezivu saobraćajnu nesreću Objavljen CJENOVNIK naše starlete: Jednu uslugu naplaćuje 10.000 eura “Fotošop i od babe napravi curu”: Nedu Ukraden napali zbog slike u kupaćem Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…” Nedavno se ostvarila kao majka: Sanja Maletić ponovo slavi “BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan!

LUKAS IZLUDEO SARAJLIJE, ZETRA PREPUNA: Zbog pevačevih hitova najveći zavodnik iz “Zadruge” prvi put pokazao NOVU DEVOJKU – prava LEPOTICA! (VIDEO)

Objavio: RHT
12/11/2022 9:14 PM

Kenan se nije odvajao od svoje drage, a svaki čas par je pokazivao koliko su zaljubljeni.

Koncert Ace Lukasa, u organizaciji Saše Mirkovića i Hype produkcije, u Sarajevu, izazvao je ogromnu pažnju u celoj Bosni i Hercegovini, ali i regioni. Publika je dupke napunila legendarnu „Zetru“, a među ljubiteljima Lukasovih pesama mogle su se videti i mnoge poznate ličnosti sarajevskog džet-seta.

Foto: Express.ba

Kamera je tako usnimila Kenana Tahirovića, jednog od najvećih zavodnika u rijalitiju „Zadruga“ za kojim su žene ludele.

Kako je izvestio sarajevski Express, Tahirović je stigao na koncert među prvima i to sa novom devojkom. Njih dvoje u zagrljaju čekaju svoje omiljene balade. Kenan se nije odvajao od svoje drage, a svaki čas par je pokazivao koliko su zaljubljeni.

Kenan Tahirović sa novom devojkom (Foto: Express.ba)

Podsetimo, Kenan Tahirović bio je jedan od najvećih zavodnika u “Zadruzi”, a po izlasku iz rijalitija odlučio je da se povuče iz javnog života.

On je u Beloj kući započeo romansu sa Rialdom Karahasanović, ali ta veza nije uspela i pevačica ga je optužila za nasilje. Tahirović sada uživa u ljubavi sa novom devojkom, koju krije od očiju javnosti, ali ne krije da je zaljubljen.

Ona nije javna ličnost, ne bih otkrivao njen identitet. Ovo je prvi put ikada da nas je neko fotografisao zajedno. Jesmo, u vezi smo. Kratko je još, ali je slatko“, kazao je Tahirović.

FOTO: Promo

Po svemu sudeći, pesme Ace Lukasa naterale su Tahirovića da ipak javnosti otkrije svoju novu izabranicu, tako da nema sumnje da će od sutra i ona postati – javna ličnost.

(hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS