calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

ŠOKIRANA ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ: Prisustvovala privođenju manijaka koji je uhodi “Pretio je da će me kidnapovati”

Objavio: RHT
12/11/2022 5:00 PM

Anastasija Ražnatović  doživela je veliki stres i neprijatnost pošto je na jednoj gala proslavi iza sebe videla muškarca koji ju je mesecima uhodio, pa joj i pretio kidnapovanjem.

Foto: hypetv

U emisji „Ceca šou”,  prikazano je i kako je nepoznata osoba brzom reakcijom policije uhapšena. 

– Tek me je stvarno stigao strah kada sam ga videla na proslavi. Shvatila sam da situacija nije nimalo naivna i da je čovek veoma opasan i opsednut. On ne preza ni od čega. Kada sam shvatila da je iza mene videla sam da situacija nije naivna i nisam znala šta hoće da mi uradi – pričala je Anastasija. 

Foto: Printscreen

Pevačicin prijatelj je prijavio slučaj policiji.

– Drugaricu progoni manijak već neko vreme. Pojavljuje se svuda gde se ona nađe. Ceo slučaj je prijavila, međutim on i dalje nastavlja da je proganja -rekao je on.

 Shvatila sam da je situacija ozbiljna kada sam počela da dobijam pretnje i eksplicitne snimke tog čoveka. Počeo je da dolazi ispred moje kuće, da mi šalje slike da je ispred moje kuće. U svojim porukama je navodio da bi me kidnapovao, plašila sam se da će mi nauditi – žalila se ona, koja ranije nikad ništa slično nije doživela.

FOTO: ATA Images

– Znam da nije normalan i znam šta mi šalje. Je l’ moguće da se ovo dešava, oni njega privode… Ovo u životu nisam doživela – prokomentarisala je pošto je videla da ga odvode. 

Pevačica Ceca objasnila je u jednom trenutku emisije kako je ovaj momak već nekoliko puta hapšen, ali da bez načinjenog dela nije mogao da bude i zadržan. Svakako, ističe da je ovo ogromna neprijatnost i da, kao i svaka majka, razume zašto joj se naslednica plaši. 

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS