calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽVALAVA, ZLO POKVARENO Car se ne smiruje, žestoko isprozivao Aleksandru, pa udario i na nju: Iz kog si kontejnera ispala?! Najbolja na svijetu izgubila, pa doživjela slom: Niko nije mogao da je smiri “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! SRETNE VIJESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…” Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene… Otvoreni 458. skokovi sa Starog mosta Sejo Sexon: Nele ima pijačarske i šibicarske fore koje nisu dostojne naših godina DRAMA NA VISINI OD 350 METARA: Elmedin ostao zaglavljen, morali ga spašavati STANISLAV POTPUNO RASKRINKAO MIONU UŽIVO U EMISIJI! Jovanovićka se držala za glavu, pokazao sve poruke koje mu je slala! PJEVAČICA POKRADENA NA SVADBI! Gošća je zamolila da otpjeva pjesmu, a kada je završila nastao je skandal!

STRAŠNO! GLUMAC SILOVAO DEVOJČICU OD 14 GODINA: Odlučila je da progovori

Objavio: RHT
11/11/2022 11:00 PM

Glumica Kristina Hirš podnela je tužbu protiv holivudskog superstara Vorena Bitija, i ispričala detalje zlostavljanja koje je doživela od njega. Kristina je imala samo 14 godina kada ju je glumac, koji je mogao da joj bude otac, silovao i zlostavljao.

Foto: Printscreen

“Voren Biti me siluje i ima oralni se*s sa mnom protekle 44 godine. Emotivne rane koje sam zadobila ne prolaze”, rekla je ona, a potom ispričala kako se sve odigralo pre skoro pola veka.

Kristina Hirš je imala 14 godina, i bila je nevina, kada je dovedena na set filma “The Parallax view” u kojem je Biti igrao. Jedina svrha njenog dolaska, ispričala je pred kamerama, bilo je “se*sualno iskorišćavanje i zlostavljanje od strane odraslog čoveka”. Biti je tada imao 36 godina.

Foto: Printscreen

“Nisam bila svesna šta se dešava, i od proleća 1973. do januara 1974, bila sam u odnosu s njim koji sam smatrala posebnim. Nisam znala da je u pitanju zločin jer me je Voren Biti silovao i primoravao na oralni se*s. Emotivno sam oštećena i posledice osećam protekle 44 godine”, rekla je ona.

Kristina je u međuvremenu promenila ime i postala sveštenica, ali je odlučila da pod pravim imenom istupi i pred kamerama ispriča šta joj se dogodilo.

Foto: Printscreen

“Hoću da javnost zna za ovo, hoću da me Si-En-En kontaktira. Naše vreme je Božje vreme i naše strpljenje je vrlina. Uz Božju milost, tražimo da napasnici, pedofili i svi drugi koji nisu dobro dožive pokajanje i potraže pomoć”, rekla je ona. Izvor: Mondo.rs

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS