calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze Tata intervjuisao kćerku svake godine na prvi dan škole, video dirnuo 36 miliona ljudi Slučaj Metjua Perija: Jednom od doktora optuženih za smrt glumca zabranjena ljekarska praksa Majka Željka Joksimovića o sukobu sa Jovanom: To nije mogla da mi oprosti Turci oduševljeni Džekom: Uradio je nešto što nije uspjelo nikome prije njega

LEPA UDOVICA OTKRILA KAKO ODRŽAVA VITKU LINIJU: Da li uopšte jedem?! Nikolina Pišek dala recept za sit stomak i IDEALNU LINIJU!

Objavio: RHT
11/11/2022 4:51 PM

„Naravno da jedem, čak i poprilično.“

Nikolina Pišek otkrila je kako održava svoju savršenu liniju! Ovo je tajna njenog fenomenalnog izgleda!

Izvor: Instagram/Screenshot

Voditeljka Nikolina Pišek, udovica Vidoja Ristovića, veoma često se hvali svojom linijom na društvenim mrežama, a sada je konačno pokazala šta jede da bi postigla takvu liniju.

Kad me pitaju jedem li išta i šta jedem? Naravno da jedem, čak i poprilično. Evo jedan primer laganog i prefinog obroka. Tanki omlet, s nadevom od sira i spanaća te salata od matovilca kao prilog. Divotica“, napisala je.

Na fotografijama prikazuje svoju savršenu figuru, a neki od komplimenata su počeli da pristižu sa svih strana.

(hypebih.ba)

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS