calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Jelena Rozga otkrila da NIKADA NE PIJE ALKOHOL! Otkrila je tajnu njene ishrane i zbog čega ne može da se ugoji

Objavio: RHT
10/11/2022 10:30 PM

Iako je u petoj deceniji, pored neverovatnog glasa, ističe se i izvajanom figurom i mladalačkim izgledom.

Foto: Printscreen

Kako ima samo 57 kilograma, mnogi su mislili da se Jelena Rozga podvrgava brojnim rigoroznim dijetama, a zapravo je istina sasvim drugačija.

Njoj je 2006. godine otkrivena hipertireoza, a pre četiri godine i tahikardija, te ona mora izuzetno da vodi računa o svom zdravlju.

– Moji problemi sa štitnom žlezdom ne daju ni da se ugojim ni pola kilograma, ali na to utiču i genetika i to što živim pored mora. Štitna žlezna me ponekad baš zeza, ali generalno se dobro osećam. Ne dam se ja, samo osmeh na lice i pozitiva – rekla je Rozga nedavno i otkrila koju hranu najviše voli da jede.

Foto: Printscreen

– Volim mediteransku hranu, laganiju ishranu, koja sadrži dosta voća, povrća i ribe. Zimi obožavam da jedem pečeno kestenje. Mnogo spavam, nikada ne pije, alkohol – ne znam kakvog je ukusa vino i ostala alkoholna pića. Uglavnom pijem samo vodu, pre nekoliko godina sam izbacila gazirane sokove, prvenstveno zbog srca i štitne žlezde. Idem na masaže, lagane terapije – otkriva Jelena i dodaje da joj nastupi pomažu u održavanju linije, dok je za vreme pandemije vežbala kod kuće:

Foto: Printscreen instagram

– Na sceni provedem nekoliko sati pevajući i plešući, i to je odličan način da ostanete fit i budete u dobroj kondiciji. Kad je počela pandemija koronavirusa, s tim sam prestala, i to je bio šok za moje telo. Zbog toga mi je, dok sam bila u izolaciji, proradila i štitna žlezda. Onda su mi savetovali da počnem da vežbam kod kuće, što mi je bilo korisno i potrebno – rekla je Jelena.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS