calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe Ispovijest vjerenice hladnokrvnog ubice: On je divan čovjek koji voli mene i kćerku Sutra nastupa Nova hidžretska godina: OVO SU OBIČAJI POSTANI DIO RIJALITIJA “IMANJE” Nabavi što prije svoju LIMITIRANU MAJICU i učestvuj u nagradnoj igri! Intervencijom zmijolovaca izvučena četiri poskoka iz kuće: Vlasnici se bojali da uđu u kuću Oživjela hit ‘Dušu si mi opio’: Kanita je nasljednica Dragane Mirković! Mesi ga držao u rukama kao bebu, sada vrijedi 90 miliona eura! VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan Ronilac uspio snimiti trenutak hranjenja mladunčeta plavog kita ANELI AHMIĆ HITNO IZVELI IZ RIJALITIJA! Otkriveno zašto je morala kod doktora

JELENA KARLEUŠA PRIREDILA VEČE ZA PAMĆENJE NA GODIŠNJOJ GALA PROSLAVI “GORKOG LISTA”

Objavio: RHT
07/11/2022 6:14 PM

Glavna zvezda večeri na godišnjoj proslavi “Gorkog Lista”, Jelena Karleuša, ponovo je priredila performans o kojem se priča.

Foto: Jakov Simović

Oko 500 zvanica na jedinstvenom gala događaju oduševljeno je pratilo jednoipočasovni šou koji je priredila JK na bini, u pratnji plesačica obučenih u nesvakidašnje kostime.

Foto: Jakov Simović

Perje, kristali, visoke štikle, prskalice u publici, bili su deo dekora koji je učinio njen nastup jednim od najzapaženijih ove godine. U jednom trenutku joj se pridružila, kao iznenađenje večeri i Milica Pavlović. – Trajem ja, traje svaki borac koji je odlučio da uspe i da se izbori, da ne padne pred preprekama. Traje ono što ima kvalitet.

Foto: Jakov Simović

Traje ono što ne spušta svoje kriterijume kada je to mozda čak i popularno ili potrebno. Zato ljudi kao ja i brend kao što je Gorki List prepoznaju jedni druge i lepo sarađuju. To znači trajati, rekla je Jelena. Cela njena karijera je gorka i slatka, baš kakav je i ukus najpoznatijeg bitera.

Foto: Jakov Simović

Ovogodišnjoj gala proslavi prisustvovali su brojni gosti, među kojima su još i Nucci koji je izveo nekoliko pesama, Ana Stanić koja je otvorila gala veče, zatim Jelena Tomašević, Neda Ukraden sa ćerkom Jelenom Bilbijom Minović, Dragica Radosavljević Cakana, Ana Sević sa suprugom Danielom Nedeljkovićem, Marina Tadić, Ivana Dudić, Nataša Bekvalac, Jasna Milenković Jami sa ćerkom Leom, Suzana Perić, nekadašnja članica grupe „Hurricane“ Ivana Nikolić, Duška Jovanić, Anabela Atijas, Kristina Kija Kockar, Srđan Predojević sa suprugom Mirjanom, Dejan Tomašević, Biljana Topić, Lena Bogdanović i drugi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS