calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak

OSMACI IZ BEOGRADA JEDVA PREŽIVELI MATURSKU EKSKURZIJU: Više od 20 dece otrovalo se piletinom na Zlatiboru!

Objavio: RHT
07/11/2022 9:30 AM

Jedna učenica se onesvestila u autobusu na povratku kući, sedmoro učenika zadržano na bolničkom lečenju u Institutu za majku i dete. Zavod za javno zdravlje iz Užica uzeo uzorke mesa iz Konačišta Braća Sekulići.

Foto: david tiberio / Alamy / Alamy / Profimedia

Više od 20 osmaka iz Osnovne škole „Jovan Ristić“ u Borči otrovalo se 5. novembra piletinom koju su jeli u Konačištu „Braća Sekulići“, na Zlatiboru. Uzorak mesa koje su deca jela dva dana zaredom analizira Zavod za javno zdravlje iz Užica i, prema nezvaničnim informacijama, zaraženo je stafilokokom.

– Deca iz pet odeljenja, među njima i moje ćerka, bili su tri dana na Zlatiboru, na ekskurziji povodom male mature. Na povratku kući većina je počela da povraća, mnogi su imali i dijareju, bolove u stomaku, temperaturu. Dva dupke puna autobusa dece opsluživala je jedna doktorka, koja im je, dok je imala, delila probiotike, posle toga samo kese. Na polovini puta jedna devojčica se onesvestila, njene drugarice su uspaničile, a nastavnice su vikom pokušavale da ih smire tako što su se drale na njih. Na kraju su pozvale roditelje od tog deteta da im krenu u susret i oni su je uzeli negde na auto-putu i odvezli u bolnicu – ispričala je za Alo! majka jedne učenice OŠ „Jovan Ristić“. 

– Kako sam kasnije saznala, nastavnice, a išle su razredne iz svakog odeljenja, roditeljima su govorile da nije ništa strašno, da je to samo virus, odnosno da su devojčice prale kosu pred put, pa su se prehladile. Moja ćerka je više od tri sata čekala da uđe u toalet, kad je vozač stao negde uz put, na kraju je morala da se snađe i u šumi ispovraća. Pokisla je do gole kože jer je sve vreme padala kiša, posle se tresla od groznice u autobusu. Kad su konačno stigli, muž ju je na rukama izneo iz autobusa, koji je toliko smrdeo, maltene nije bilo centimetra koji nije bio ispovraćan – navela je ova majka.

Izvor: alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS