calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK PRIZNANJE O NATI BEKVALAC! NJENA SESTRA RAZVEZALA JEZIK! Iznijela sve detalje o njihovom odnosu:”Bila je grozna prema meni maltretirala me je” STRAVA I UŽAS NA POZNATOJ PLAŽI Morski pas napao žene u PLIĆAKU Prilika za Banjalučane: Na ovim fakultetima još ima mjesta za upis LUNA ĐOGANI DOBILA PORUKU IZ RIJALITIJA: Otkriven šokantan detalj Iman Avdić izborila novo polufinale EP u Litvaniji Sandra Afrika otkrila sve o sukobu sa Majom Marinković i Stanijom! Pjevačica progovorila o stambenom pitanju! Završeno saslušanje komšija male Danke Ilić (2): Evo šta su rekli Tajkovići Na evropskom ostrvu pao snijeg: Bijeli pokrivač usred ljeta (FOTO) Bijonse dobila dvojnicu u francuskom muzeju voštanih figura MIONA I STANISLAV SU VODILI LJUBAV U HOTELU Otkriveni svi detalji sa medenog mjeseca MAJKA SLOBE RADANOVIĆA U BOLNICI! Prva fotografija sa lica mjesta! (FOTO) HITNO OBRAĆANJE OCA OD ŠA! Poslao jasnu poruku Mioninoj porodici nakon što je POZLILO njegovom sinu! NEVALJALA MILICA! VRELA I MOKRA! Pjevačica se skinula gola, usijale se mreže! Ovako je dovela liniju do savršenstva Žbanić: Sarajevo je rijetka slobodna teritorija gdje jevrejski novinar i palestinski književnik mogu pričati bez straha ŠOK! NIKOLA JOKIĆ UHVAĆEN KAKO SE OPIJA U KLUBU? Dočekao jutro u društvu OVE pjevačice? Samozadovoljavanje je važno za zdravlje: Koliko često žene masturbiraju?

ĐOKOVIĆ JE LJUDINA, NJEGOVA REAKCIJA POSLE PORAZA O KOJOJ BRUJI SVET!

Objavio: RHT
06/11/2022 6:55 PM

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković nije uspeo da odbrani titulu na Mastersu u Parizu, pošto je večeras u finalu poražen od Danca Holgera Runea 3:6, 6:3, 7:5.

Foto: Screenshot Twitter

Nole je po prvi put u karijeri poražen od mladog 19-godišnjaka, a potez nakon meča oduševio je čitavu planetu.

Đoković je sa osmehom na licu prišao Dancu, izgrlio ga i sportski mu čestitao na pobedi. Sigurno da će Runeu značiti saveti koje je dobio od Srbina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS