calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI!

KIJEV NA IVICI KATASTROFE! PUTIN NA KORAK DO CILJA!

Objavio: RHT
06/11/2022 3:32 PM

Kijev bi mogao da ostane bez struje, vode i grejanja

Foto: Screenshot Youtube

Ukrajinska vojska gomila veliki broj tenkova i oklopnih vozila na prilazima Hersonskoj oblasti, izjavio je danas zamenik šefa tog regiona Kiril Stremousov. On je zamenik šefa administracije koju je u Hersonu nakon okupacije postavila Moskva. 

“Mnoge jedinice opreme se koncentrišu, sa sve više i više oklopnih vozila, tenkova”, rekao je on u videu objavljenom na Telegramu.

Dodao je i da se nastavlja evakuacija stanovnika na levu obalu reke Dnjepar i u druge ruske regione, prenosi TASS. “Ljudi u gradu i dalje mogu slobodno da napuste desnu obalu”, rekao je on.

Predsednik Rusije Vladimir Putin juče je javno podržao evakuaciju civila iz Hersona, jer ukrajinska vojska napreduje ka tom strateškom lučkom gradu. Kijev optužuje Ruse da prisilno evakuišu Ukrajince, što se smatra ratnim zločinom, a Moskva to poriče.

U međuvremenu, Kijev bi mogao da ostane bez struje, vode i grejanja, izjavio je danas gradonačelnik ukrajinske prestonice Vitalij Kličko.

Istakao je da grad čini sve da do toga ne dođe.

Izvor: Alo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS