calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BROJIMO SITNO! PRIPREME ZA NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU “IMANJE” SU POČELE! Donosimo vam ekskluzivan video sa lica mjesta (VIDEO) ŠA OTKRIO DA IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM ŠOK PRIZNANJE O NATI BEKVALAC! NJENA SESTRA RAZVEZALA JEZIK! Iznijela sve detalje o njihovom odnosu:”Bila je grozna prema meni maltretirala me je” STRAVA I UŽAS NA POZNATOJ PLAŽI Morski pas napao žene u PLIĆAKU Prilika za Banjalučane: Na ovim fakultetima još ima mjesta za upis LUNA ĐOGANI DOBILA PORUKU IZ RIJALITIJA: Otkriven šokantan detalj Iman Avdić izborila novo polufinale EP u Litvaniji Sandra Afrika otkrila sve o sukobu sa Majom Marinković i Stanijom! Pjevačica progovorila o stambenom pitanju! Završeno saslušanje komšija male Danke Ilić (2): Evo šta su rekli Tajkovići Na evropskom ostrvu pao snijeg: Bijeli pokrivač usred ljeta (FOTO) Bijonse dobila dvojnicu u francuskom muzeju voštanih figura MIONA I STANISLAV SU VODILI LJUBAV U HOTELU Otkriveni svi detalji sa medenog mjeseca MAJKA SLOBE RADANOVIĆA U BOLNICI! Prva fotografija sa lica mjesta! (FOTO) HITNO OBRAĆANJE OCA OD ŠA! Poslao jasnu poruku Mioninoj porodici nakon što je POZLILO njegovom sinu! NEVALJALA MILICA! VRELA I MOKRA! Pjevačica se skinula gola, usijale se mreže! Ovako je dovela liniju do savršenstva Žbanić: Sarajevo je rijetka slobodna teritorija gdje jevrejski novinar i palestinski književnik mogu pričati bez straha

DRUGI OVOGODIŠNJI LUKASOV KONCERT U ARENI: Pogledajte kako izgledaju pripreme za najluđu žurku na Balkanu! (FOTO+VIDEO)

Objavio: RHT
03/11/2022 3:21 PM

Najveća muzička zvezda naših prostora Aleksandar Vuksanović, alijas Aca Lukas, danas proslavlja svoj 54. rođendan, a tim povodom održaće tradicionalni koncert u Štark Areni.

Foto: Hypetv

To će biti drugi ovogodišnji Lukasov koncert u Štark Areni. Prvi je održan 14. aprila ove godine, a već nakon 6 meseci Arena će ponovo biti dupke puna na Lukasovom koncertu.

Foto: Hypetv

Trenutno se vrše poslednje pripreme pred spektakl – najveću žurku na Balkanu!

Foto: Hypetv

Podsećamo da će se večeras u Areni, tokom Lukasovog koncerta, snimati i scene za film “Kafana na Balkanu”.

A kako će večeras u 21 čas na Acinom koncertu izgledati bina u Štark Areni pogledajte u video klipu.

Video Hypetv: Arena bina

Hypetv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS