calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKS ZALJUBLJENA DO UŠIJU? Progovorila o NOVOM DEČKU Nikad emotivniji nastup: Beogradski sindikat izveo pjesmu za nastradalu djecu iz “Vladislav Ribnikar” “D-CAST”POMJERA GRANICE! Dejan Dragojević sve oduševio “MOJA TRUDNOĆA JE BILA TURBULENTNA” Aleksandra ne može više da šuti o Filipu: Priznala sve o POMIRENJU: “Kod mene je bilo ludilo” Oglasio se pjevač koji je izazvao najviše polemika na otvaranju OI: Da nije kontroverzi ne bi bilo zabavno Ogorčene američke teniserke pobjegle iz Olimpijskog sela zbog onoga što su tamo zatekle “EMOCIJE SU SE UGASILE!” Aleksandra Nikolić ekskluzivno za Hype otkrila sve o odnosu sa Filipom, pa pomenula i NOVOG DEČKA (VIDEO) CIFRA OD KOJE MOŽE DA SE RIKNE! DARA BUBAMARA TRAŽILA BRDO LOVE! Šok detalji napravili pometnju “JEDINO SAM TRAŽILA POŠTOVANJE” ALEKSANDRA NIKOLIĆ OTKRILA detalje RASKIDA sa Carem? Ekskluzivno za HYPETV Svratili u Jablanicu, najeli se pečenja, pa pobjegli ne plativši račun od 217 KM ALEKSANDRA OTKRILA ISTINU O CARU: “Završila sam u BOLNICI u OSMOM MJESECU TRUDNOĆE!” Nikolićka iznijela JAVNO šta se dešavalo u 4 ZIDA! (VIDEO) MEGAEKSKLUZIVNO! ALEKSANDRA NIKOLIĆ NA HYPE TV! Prvi put o odnosu sa Carem, Leoni i BURNOM RASKIDU Lidija Vukićević se sprema za more: Sirene mogu da se zabrinu Prijetnje, preljube, klevete: Ovi rijaliti takmičari svoje rasprave nastavljaju na sudu U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SE RAĐA NAJVIŠE MAMINIH SINOVA: Kod njih ćete uvijek biti broj 2! Drama kod Jablanice: Zapalio se kombi u vožnji, vatrogasci se bore s vatrom

Kim odustaje od biznisa! Kardašijanka objavila da od avgusta njen kozmetički brend prestaje sa poslovanjem, a razlog toga je razvod od bivšeg supruga Kanje Vesta!

Objavio: RHT
11/07/2021 11:15 AM

Kim Kardašijan objavila je na društvenoj mreži Instagram da njen kozmetički brend početkom avgusta prestaje sa poslovanjem.

Kanye West i Kim Kardashian-Foto:Printscreen

Rijaliti zvezda odlučila je da njen tim i ona pokrenu novi brend, koji će biti nešto sasvim drugačije.

– Veoma sam uzbuđena zbog proširenja ponude, pa ćete napokon videti sve ono o čemu sam oduvek maštala – objasnila je Kim.

Linije kozmetike bile su u ponudi protekle četiri godine, tokom kojih je Kim proširila posao i na modnu industriju.

– Hvala vam što ste sa mnom na ovom neverovatnom putovanju – napisala je ona i dodala da će uskoro izaći sa novim brendom.

Istakla je i kako želi da razvija proizvode sa novim i modernijim formulama, dok će ambalaža biti potpuno inovativna.

Međutim, fanovima je cela priča sumnjiva i predpostavljaju da Kim ovo radi kako bi iz brenda izbacila početno slovo prezimena bivšeg muža, Kanje Vesta.

– Kim, znamo da samo želiš da izbaciš “W” iz imena brenda i totalno te razumemo – napisala je jedna žena, a druga je dodala da je cilj očigledan i da je sve mogla da uradi na drugi način:

– Nisi morala da ukidaš ceo brend zbog jednog slova, izbaciš ga i gotov posao.

Kim nije otkrila kada će novi brend ugledati svetlost dana, ali je obećala da fanovi neće dugo čekati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS