calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

AMERIKANCI LJUTI! KURTIJU STIGLO PISMO POSLE KOJEG MU VIŠE NEĆE BITI SVEJEDNO

Objavio: RHT
01/11/2022 7:54 AM

Portparol Stejt departmenta Ned Prajs istakao je da međunarodna zajednica, uključujući i SAD, od tzv. Kosova nije tražila delimično odlaganje roka za preregistraciju ili implementaciju odluke u fazama, već potpuno odlaganje.

Foto: Screenshot Youtube

Govoreći o tome šta će Bajdenova administracija učiniti ako Kurti nastavi da protivreči Entoniju Blinkenu i Sjedinjenim Državama i EU, Prajs navodi da je poruka Bajdenove administracije Kurtiju jasna.

– Bili smo jasni javno i privatno da međunarodna zajednica, uključujući Sjedinjene Države, traži potpuno odlaganje implementacije tog pitanja. Ne podržavamo delimično odlaganje. Ne podržavamo implementaciju u fazama. Međunarodna zajednica je zatražila od Vlade (tzv.) Kosova potpuno odlaganje. Naši napori i dalje traju. Znate da smo prošle nedelje objavili saopštenje sa jasnim uverenjem i uverenjem naših međunarodnih partnera da Vlada (tzv.) Kosova treba da produži period implementacije – rekao je Prajs.

Prajs je naveo da su SAD razočarane i zabrinute što je Vlada tzv. Kosova odbila zahteve i savete svojih najbližih međunarodnih partnera o odlaganju roka za preregistraciju.

– Ohrabrujemo (tzv.) Kosovo i Srbiju da nastave učestvovanje u dijalogu uz posredovanje EU. Ostaćemo u bliskom kontaktu sa našim partnerima u regionu. Ostaćemo u bliskom kontaktu sa EU koja olakšava ovaj dijalog – dodao je Prajs.

Izvor: ALO



Tagovi:

  • Amerika
  • Kurti
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS