calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno!

BOJANA STAMENOV SMRŠALA JE ČAK 80 KILOGRAMA!: Šokiraćete se kada vidite kako danas izgleda (FOTO)

Objavio: RHT
31/10/2022 5:30 PM

Pevačica Bojana Stamenov za godinu dana smršala je čak 80 kilograma.

Foto: ATA Images

Bojana je jednom prilikom ispričala da je prvobitno razmišljala da ode na intervenciju smanjivanja želuca, ali se predomislila. Ona je za vrlo kratak period smršala 30 kilograma, u toku pripreme za intervenciju, te je shvatila da je smanjivanje želuca gubljenje vremena i da je bespotrebno.

Dijeta Bojane Stamenov sastojala se iz piletine, jaja, ribe, salate, voća sve po unapred utvrđenom režimu, istovremeno aktivno je trenirala i razgovarala sa trenerom na temu da li je u toku da na imala stres.

Sve to zajedno pomoglo joj je da skine 70 kilograma čime se ona pohvalila pojavivši se na jednom javnom događaju.

Gotovo da su svi zanemeli kada su je videli, a nešto slično dogodilo se na koncertu “Indexa” gde je blistala u strukiranoj ciklama haljini.

Svi su bili oduševljeni Bojaninim izborom garderobe, a prevashodno njenim izgledom i činjenicom da je od prošlog puta bar još 10 kilograma smršala, što je ukupno 80 kilograma.

– Moje zdrvastveno stanje je bilo katastrofa! U junu 2020. šećer mi je bio skoro 30. Tada sam primetila da ne vidim dobro. Sve do tada sam bila zdrava debelica, na granici insulinske rezistencije, ali bez problema. Nažalost, gojaznost je učinila svoje, otkrila je jednom prilikom pevačica.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/Blic/Story

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS