calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji” HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 4. JUL! Sandra Afrika će iznijeti sve KARTE NA STO u istoimenoj EMISIJI! PORODILA SE SANJA KUŽET! Sve obavljeno u strogoj tajnosti, rodila sina SAŠA MIRKOVIĆ JAVNO POTVRDIO! Bilal Brajlović ulazi na “Imanje” u Lisoviću! ACA LUKAS NAPRAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE U HRVATSKOJ! Pjevač nadmašio sva očekivanja! (VIDEO) Bilal Brajlović nakon odluke da učestvuje u “Imanju”: Ko me ne poštuje, ne poštujem ni ja njega SLIJEDI NALET EKSTREMNIH VRUĆINA Počinje ovog datuma, a trajaće 10 dana! PREKALJENO IME: I ON postaje UČESNIK rijalitija “Imanje” POZNATO! Evo kada Novak Đoković sutra izlazi na teren! MARIJA ŠERIFOVIĆ ODVELA SINA NA PRVO LJETOVANJE! Uživaju u luksuzu, a pridružila im se i ova pjevačica! RADNIK U ISTOČNOM NOVOM SARAJEVU DOBIO PLATU U IZNOSU OD 246.000 KM ZA MJESEC DANA: Pogledajte čime se bavi

BRZOM INTERVENCIJOM POLICIJE PRONAĐEN OSUMNJIČENI ZA NASILJE SA TENISKIH TERENA: Kinez uhapšen dok je u kafiću čekao ćerku!

Objavio: RHT
31/10/2022 9:30 AM

Osumnjičeni V. L. sa privremenim boravkom u Srbiji uhvaćen tokom turnira u TC Banjica. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati

Foto: Printscreen YouTube

Kineski državljanin V. L., star 50 godina, sa privremenim boravkom u Srbiji, koji je pretukao četrnaestogodišnju ćerku na teniskim terenima na Karaburmi, uhapšen je juče u kafiću Teniskog kluba Banjica.

Kako mediji saznaju policija ga je uhapsila u nedelju, u jutarnjim satima dok je čekao ćerku koja je igrala meč na turniru koji se održavao u TC Banjica.

– On je sedeo u kafiću jer mu je ćerka bila na terenu, svi smo bili u gužvi jer je puno gostiju koji čekaju učesnike turnira. Policija je ušla u jednom trenutku i uhapsila ga. Nije pružao nikakav otpor, samo je izašao sa njima – rekao je za naš list očevidac hapšenja.

MUP Srbije je saopštio da je uhapšenom V. L.  određeno zadržavanje do 48 časova i da će uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. U saopštenju se navodi da se on tereti za nasilje u porodici.

Policija ga je dan ranije brzo identifikovala pošto se na društvenim mrežama i medijima pojavio video-snimak na kojem se vidi kako brutalno tuče ćerku, na teniskom terenu, šutirajući je u stomak i snažno udarajući po glavi. Na istom snimku se vidi i da devojka u jednom momentu seda na klupu, ali je on podiže vukući je za jaknu. Zatim je obara na zemlju, a onda ponovo počinje da je šutira u predelu stomaka.

Snimak koji je šokirao javnost prvi je objavio na Instagramu Igor Jurić i još tada naveo da je reč o kineskom državljaninu.

Izvor: alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS