calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak

,,SANJAO SAM DA DOČEKAM DA PROSLAVIM PEDESET GODINA KARIJERE”!: Miroslav Ilić progovorio o karijeri dugoj POLA VEKA

Objavio: RHT
29/10/2022 8:30 PM

Najveća zvezda narodne muzike Miroslav Ilić danas je oduševio mnoge svojim gostovanjem u emisiji ,,Magazin In”.

Foto: hypebih.ba

Naime, Miroslav je prilikom gostovanja u emisiji kod Sanje Marinković istakao da ne smatra da je jači od ,,slabijeg pola”, takođe, progovorio je o raznim događajima kroz koje je prošao u svojoj karijeri.

Da li su muškarci zaista jači pol, ne govorim o fizičkoj jačini, već emocionalnoj – upitala je Sanja u emisji.

Ja sam ovde najstariji. Apriori ne. Nisu muškarci jača strana. To je moje mišljenje – rekao je Miroslav.

Većina žena će reći da je moć najveći afrodizijak. Sinonim moći može da bude vezan za titulu, uspeh i karijeru. Kažu da, što je muškarac uspešniji on je erotičniji – kazala je voditeljka.

Mene nervira jer svi ovde povezujemo uspešnost sa parama – rekao je Miroslav.

Da li postoji išta bolje, nego biti muškarac koji je više od pola veka prvi u uspehu, muzici i pesmama? – upitala je Sanja.

Zlato, sve to lepo zvuči, ali nije sve to tako jednostavno. Koplikovani su to životi. Nije lako upakovati sve to, izmiriti privatno i poslovno. Pitanje je vremena, vaspitanja i mentalne snage. Bio bih jedan on najvećih lažova, kada bih rekao da nisam ostvario najveći od svojih snova. Sanjao sam da dočekam da proslavim, kao aktivni pevač, pedeset godina karijere – odgovorio je Ilić.

Još jednu stvar sam ti rekao ,,samo magarac može da uvrsti sebi u glavu da ga svi vole”. Ja sam samo dan danas romantična magarčina, ali se ne kajem zbog toga – dodao je Miroslav.

Podsetimo, Miroslav Ilić održaće jubilarni koncert povodom 50 godina karijere koji će se održati u ,,Štark Areni” 10. decembra 2022. godine sa početkom u 20 časova u organizaciji Hype produkcije.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS