calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

PEVAČICA JE DOŽIVELA NASILJE OD SVOG DEČKA! PLJUNUO JE I RASCEPAO USNU! (VIDEO)

Objavio: RHT
28/10/2022 11:00 PM

Prisetimo se ljubavne rijaliti veze Rialde Karasahanović i Kenana Tahirovića.

Foto: HYPETV

Njihova ljubav je bila jako turbulentna. Bilo je puno svađa, poljubaca, prepirki i razmenjivanje nežnosti i to pre milionima gledalaca kraj malih ekrana. Njubav nisu krili.

Ali kao što se često dešava dolazi i do jačih i žustrijih rasprava. Tako je jedan dan i odjeknula vest kao bomba da je Kenan pretukao svoju sada već bivšu devojku Rialdu.

Foto: Printscreen

Rialda nije želela da ispadne žrtva niti kako kaže jadnica, ali ipak je dokumentovala sve fotografijom koju je tada objavila u javnost gde su joj usne bile rascepane od udarca. Posle toga izjavila je da je upravo Kenan mrtav za nju. Ova ljubav se neslavno završila i sada svako vodi svoje živote posebno.

A da se prisetimo šta je Karasahanovićka izjavila u emisiji „Pretres“ na Hype televiziji kod voditelja Stefana Usiljanina baš na ovu temu:

Foto: Printscreen

„Ja se sećam, to je bila nedelja ujutu kada je izašla ta vest, a u četvrtak se to negde izdešavalo. U nedelju ujutru se ja budim i uzimam telefon i bilo je bezbroj poziva i poruka, rekoh sto posto je neko umro, zovem mamu i tatu da vidim jel su svi živi i zdravi i onda sam videla šta se desilo i da je sve to izašlo. Ja generalo nisam osoba koja ide da kuka i da je sažaljevaju.

Ja sam imala i odnose koji si bili i gori od toga, znači ja sada bolje znam šta ću i kako ću.

Onda je Kenan izašao u javnost i rekao kako je to neki marketing potez koji je meni potreban preko njega, a ja sam bila i Rialda i pre Kenana, bila je priča i o nekom navodnom snimku da on ima, ja sam apelovala da se to objavi, ja uvek govorim istinu i kad je najgora po mene, a za sve što sam rekla imam i sliku i prepisku. Ružan razilazak smo imali. Ali ja želim da budem motivacija ne neka žrtva, nisam ja neka jadnica. “– izjavila je Rialda Karasahanović.

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS