calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! SRETNE VIJESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…” Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene… Otvoreni 458. skokovi sa Starog mosta Sejo Sexon: Nele ima pijačarske i šibicarske fore koje nisu dostojne naših godina DRAMA NA VISINI OD 350 METARA: Elmedin ostao zaglavljen, morali ga spašavati STANISLAV POTPUNO RASKRINKAO MIONU UŽIVO U EMISIJI! Jovanovićka se držala za glavu, pokazao sve poruke koje mu je slala! PJEVAČICA POKRADENA NA SVADBI! Gošća je zamolila da otpjeva pjesmu, a kada je završila nastao je skandal! TRUDNA KAĆA ŽIVKOVIĆ SE UTEGLA U HALJINU! Pjevačica oduševila sve izgledom, a stomak stavila u prvi plan! (FOTO) OVAJ BIJELI “OTROV” SVI JEDEMO, A GORI JE OD SLATKIŠA: Mislimo da je ZDRAV, a ovo je SUROVA ISTINA

HRVATA KOME SE U ODSUSTVU SUDI U ZAGREBU ZBOG SILOVANJA SVOGA PSA ŠTITI EU ADMINISTRACIJA: Ne žele da ga isporuče!

Objavio: RHT
28/10/2022 4:20 PM

“Usled medijskog linča, optuženom se pogoršalo zdravstveno stanje i on se leči u najpoznatijim belgijskim klinikama”, ističe advokat.

Foto: Screenshot Youtube

Zagrepčanin Ivor Ivanišević (46), traženi begunac zaposlen u Evropskom parlamentu, godinama uspešno izbegava da se suoči sa optužnicom koja ga tereti da je seksualno zlostavljao jednog od svojih pasa i razmenjivao zoofilske sklonosti u virtuelnom svetu sa istomišljenicima.

I dok mu je danas na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu počelo ponovljeno suđenje nakon što je viši sud ukinuo osuđujuću presudu staru godinu dana, teško je prihvatiti činjenicu da briselska policija elegantno ignoriše i ne postupa po evropskom nalogu za hapšenje dugo vremena.

Međutim, sudeći po dopisu Uprave policije koji je u sud stigao na kraju samog ročišta, a na šok svih prisutnih, ‘nečinjenje’ je opravdano – jer je Ivanišević, kao stalno zaposlen službenik, ima imunitet!

– Dobili smo obaveštenje iz Kancelarije za sirene Belgije u kojem navode da Ivor Ivanišević ima imunitet i da zbog tog statusa njihovi nadležni organi ne mogu da privedu dotičnu osobu, odnosno uhapse, prilikom postupanja i pronalaska – saopšteno je.

Dakle, pred sudom je novi izazov. Pitaće Ministarstvo spoljnih poslova kakav tačno status ima Ivanišević i kako da zatraži skidanje imuniteta. Ovaj predmet zastareva na jesen sledeće godine, a do sada je smenjeno četvoro sudija. Na kraju je prvostepena presuda doneta u odsustvu okrivljenog, koji je izbegavao saslušanja od samog početka suđenja, plašeći se medija, pa čak i tražio da suđenje bude zatvoreno za javnost.

Izvor: ALO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS