calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UDRUŽILE SE BIVŠE DJEVOJKE OD ŠA! “Neka reper u pokušaju potraži stručnu pomoć” GOGA SEKULIĆ O OPERACIJI I KOMPLIKACIJAMA NAKON INTERVENCIJE:”Imala sam dug oporavak” STANISLAV MORA NA OPERACIJU! Nakon ovog udarca ništa više neće biti isto! “NAŠA LJUBAV SE RODILA U KOMBIJU!” Rada Manojlović o Milanu Stankoviću, otkrila čime ju je OČARAO (VIDEO) Zašto je Hrvatsko državno odvjetništvo odustalo od progona Luke Modrića zbog lažnog svjedočenja!? NAPADNUTA, TAKSISTA HTIO DA JE UDARI! JEZIVI DETALJI! Opšta pometnja, oglasila se influenserka nakon incidenta NOVA TRUDNOĆA U RIJALITIJU!? Javno priznala da ima prve simptome! U SUSRET REGIONALNOM SPEKTAKLU “IMANJE” Izazovna Nives Celzijus pozirala u polju: ‘Ova će ljubav u mojim grudima tinjati zauvijek‘ STANISLAVU MAJA ZGADILA ŽIVOT: Marinković će željeti da ovaj snimak zauvijek nestane! Zbog naguravanja prilikom ulaska u klub puklo staklo: Povrijeđene 22 osobe POGLEDAJTE ŠTA MILJANA RADI ZOLI DOK ON SPAVA! Gledaoci u nevjerici (FOTO) DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JULI 2024: Strijelac započinje ljetnju romansu, Ovan rješava tuđe probleme Nedim Sladić objavio kakve vremenske prilike nas očekuju u narednim danima Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine

ISPOVEST TIKTOKERKE KOJA JE PO ZANIMANJU UROLOG: ,,Često mi se događa da se pacijenti napale, s nekim muškarcima sam imala i odnos”(VIDEO)

Objavio: RHT
28/10/2022 3:26 PM

Retko ko će stati ispred svih i priznati da je pogrešio, ako dođe do toga. Jedna tiktokerka je podelila kako je prevarila svog supruga i otkrila da je po zanimanju urolog, kao i da je bilo mnogo iskušenja i izazova.

PRINTSCREEN

-Često mi se događa da se pacijenti napale kada ih pregledavam i imaju jaku potrebu ejakulirati. S nekim muškarcima koje sam pregledavala sam imala i odnose. Bilo je napeto i osjećala sam kao da trebam to napraviti. Muž za to nikada nije saznao-, završila je svoju ispovest žena koja je po zanimanju urolog u Hrvatskoj.

Video je postao viralan na pomenutoj platformi i skupio je preko 18 hiljada lajkova i mnoštvo komentara.

U komentarima je žena maksimalno podržana i često bi pisalo da ništa nije pogrešila i da je pametno postupila, ali je bilo i onih šaljivih gde su ljudi pitali kada i gde mogu da zakažu pregled.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS