calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura

SIN RUSKOG TAJKUNA POREKLOM IZ UKRAJINE BESAN NA KIJEV – Traži da mu se ukinu sankcije: Ja sam jeb*ni UKRAJINAC! (VIDEO)

Objavio: RHT
23/10/2022 3:50 PM

Sin Mihaila Fridmana Aleksandar Oželski optužio je Kijev da ga je sankcionisao uprkos njegovom stavu o ratu.

Foto: Screenshot Youtube

Aleksandar Oželski, sin ruskog tajkuna Mihaila Fridmana, pozvao je Ukrajinu da ukine “nepravedne” sankcije protiv njega. U video obraćanju na Jutjubu, snimljenom na engleskom, 22-godišnjak je optužio “je*ene birokrate” da ignorišu njegov prokijevski stav. “Ne mogu da verujem da moj stav o ratu nije ni uzet u obzir. I ne mogu da verujem da je jedini razlog za ove sankcije moj odnos prema drugoj osobi”, rekao je Oželski.

On je istakao da je “zaprepašćen i uvređen” odlukom ukrajinskih vlasti od 20. oktobra da ga uvrste na listu od 256 sankcionisanih ruskih biznismena i njihovih rođaka. Oželski je objasnio da se protivi ruskoj vojnoj operaciji u Ukrajini “od prvog dana”, napustio je Rusiju odmah nakon njenog pokretanja 24. februara i da ne planira da se vrati.

“Otišao sam, ostavio sam prijatelje, napustio sam posao jer više cenim svoju slobodu”, objasnio je biznismen, otkrivajući da sada živi u Dubaiju i živi u Airbnb stanu, a ne u “jeenoj vili”. Oželski je rekao da je u prošlosti učestvovao u “proukrajinskim protestima” u Londonu i nekim demonstracijama u Rusiji i da ne razume zašto “gomila jeenih birokrata” ignoriše te činjenice.

“Mislim da ovu odluku treba poništiti”, rekao je on. Fridmanov sin je istakao da sebe smatra Ukrajincem i da “ne može da veruje” da više ne može da posećuje svoje rođake u zemlji. Oželski je jedini sin Fridmana rođenog u Lavovu. U maju se, zajedno sa svoje četiri sestre, našao na Forbsovoj listi najbogatijih naslednika ruskih milijardera, sa svojim udelom u nasledstvu procenjenim na 2,6 milijardi dolara.

Fridman je, međutim, pre nekoliko godina jasno stavio do znanja da će skoro sve svoje bogatstvo ostaviti u dobrotvorne svrhe, a ne svojoj deci.

Izvor: MONDO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS