calendar

Subota 28. Septembar, 2023

STOJIN SIN KOJEG JE RODILA SA 17 GODINA SADA IZLEDA STARIJE OD NJE! (FOTO)

Objavio: RHT
23/10/2022 7:30 PM

Stoja Novaković je oduvek želela da bude pevačica, ali se njen otac tome protivio, pa je otišla od kuće, udala se, dobila dete sa 17 godina i samo posle tri godine je postala udovica.

FOTO:YOUTUBE/PRINTSCREEN

Pevačica je rekla da je postala udovica kada joj je suprug poginuo u saobraćajnoj nesreći, ali je posle isplivalo u medijima da razlog smrti nije bilo to, već da je muž pevačice skočio u reku s mosta.

-Nisam imala da jedem, delila sam krompir sa komšinicom, ali sam uvek za roditelje, kad bi mi došli u posetu, imala sok i kafu. Znala sam da sam niža klasa, ali sam želela da postanem ime i prezime, i to moje samopouzdanje me je guralo napred-iskreno je počela Stoja, pa otkrila sa čime joj je bilo teško da se bori:

FOTO:INSTAGRAM/PRINTSCREEN

-Bilo mi je teško kada sam u to vreme morala svojim roditeljima da dokazujem da novinarski naslovi nisu tačni. Naročito što sam većinu stvari u životu ostvarila svojim radom i trudom. Kada su izašli naslovi u novinama o smrti mog muža, nisu me dotakli jer sam se više plašila za svoje dete- završila je pevačica.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS