calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku

BOKI 13 IZAŠAO IZ BOLNICE NAKON TUČE!: Šutirali su ga u stomak, zadobio je povrede ručnog zgloba i šake

Objavio: RHT
22/10/2022 4:45 PM

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, pretučen je pre dva dana u zatvoru, danas je pušten iz bolnice.

Foto: Printscreen Instagram

Napad su, prema rečima izvora iz Makedonije, izvršila dva zatvorenika, a Boki nije jedini napadnut.

– Odmah su intervenisali pripadnici zatvorske policije koji obezbeđuju šetalište i osuđeni su razdvojeni. Dvojica napadnutih osuđenih odmah su odvezeni u zatvorsku ambulantu radi pružanja pomoći, a pozvana je ekipa Hitne medicinske pomoći koja im je preporučila pregled u Kliničkom centru Skoplje, nakon čega su odvezeni. U večernjim satima, osuđena lica su dala pismenu izjavu o onome što se dogodilo. Protiv osuđenih osoba koja su izvršila fizički napad, u toku je spremanje dokumentacije za sprovođenje postupka disciplinske odgovornosti – kažu u Ministarstvu pravde.

Šutirali su ga u stomak, koji je ranije operisao, dobio je i hematom na glavi, povrede šake, ručnog zgloba i nadlaktice. Odbor za ljudska prava u Makedoniji osudio je ovakvo ponašanje zatvorenika.

–  Helsinški odbor za ljudska prava kontinuirano upozorava na nasilje među osuđenicima, koje se često dešava u kazneno-popravnim ustanovama, što je vrlo često zbog nedostatka zatvorskog osoblja, ali i nedovoljno obučenog zatvorskog osoblja. Takođe, napominjemo da su javne ličnosti sa velikim publicitetom koje služe zatvorsku kaznu uvek veća “meta” od ostalih osuđenih lica, odnosno pod ozbiljnom pretnjom da budu napadnute. Današnji fizički napad na osuđenog Bojana Jovanovskog govori o potrebi da nadležne institucije budu posebno oprezne kada su u pitanju javne ličnosti koje se suočavaju sa pretnjama po bezbednost, posebno s obzirom na to da se u javnosti u proteklom periodu širi govor mržnje. protiv ovog osuđenog lica. Zbog toga tražimo od Uprave za izvršenje sankcija i KPD Idrizovo da ozbiljno ispitaju da li je Jovanovski ranije imao verbalne prepirke sa drugim osuđenim licima, da li je iz bezbednosnih razloga tražio da bude premešten u druge smeštajne objekte, da li u ovom slučaju može biti umešanosti. pripadnika zatvorske policije, kao i nakon sprovedenog disciplinskog postupka, da shodno tome sankcioniše napadače – navodi se u saopštenju.

– Ovo je isključivo krivica direktora Uprave za izvršenje sankcija. Bez ikakvog razloga ga je prebacio iz jednog odeljenja u sasvim drugo odeljenje, gde su smešteni ljudi drugog kalibra, zatvorenici. Nekoliko puta do sada je bilo verbalnih pretnji, prijavili smo ih, nije bilo reakcije – rekao je advokat Jovanovskog.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/Kurir/Telegraf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS