calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak

NA PROVOKACIJU ILONA MASKA NA TVITERU MEDVEDEV ODGOVORIO: VIDIMO SE NA DAN POBEDE U MOSKVI!

Objavio: RHT
21/10/2022 5:04 AM

Bivši predsednik Rusije Dmitrij Medvedev i američki biznismen Ilon Mask razmenili su seriju duhovitih poruka na društvenoj mreži Tviter.

Foto: Screenshot Youtube/Youtube

Dmitrij Medvedev je prokomentarisao ostavku premijerke Velike Britanije Liz Tras rečima: “Zbogom Liz Tras, čestitam zelenoj salati”.

Uskoro se oglasio i Ilon Mask.

“Iskreno, odličan troling”, napisao je direktor “Tesle” i sarkastično pitao: “Kakva je situacija u Bahmutu?”.

Kao odgovor, Dmitrij Medvedev je pozvao Maska na Dan pobede u Moskvi.

Mask je 3. oktobra objavio na Tviteru sopstvenu viziju uslova za mir u Ukrajini. Kao prvi korak, on je predložio održavanje referenduma u DNR, LNR, Zaporoškoj i Hersonskoj oblasti pod nadzorom UN.

Moskva je više puta izjavljivala da nikome ne preti upotrebom nuklearnog oružja i ostaje privržena postulatu o neprihvatljivosti nuklearnog rata.

Ranije je lider Čečenije Ramzan Kadirov izjavio da ruske snage sistematski zauzimaju nove teritorije i da samouvereno napreduju u pravcu Bahmuta u DNR, uprkos ogromnim resursima koje su Ukrajinci mobilisali da odbrane to uporište.

Izvor: Sputnjik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS