calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima

Dojave o bombama širom Novog Sada: VREME JE DA DOBIJETE SVOJE!

Objavio: RHT
20/10/2022 4:28 PM

Za sada nepoznati počinioci poslali su danas preteći mejl na nekoliko različitih adresa, navodeći kako su u Novom Sadu navodno postavljene bombe na devet lokacija. U pretećem mejlu, koji je stigao na više adresa, navodi se da je „vreme malo da i Novi Sad, kao epicentar toksične pro-zapadne fašističke misli, centar drugosrbijanstva, dobije svoje za to kako se ophodi i kako utiče na poziciju Srbije u oslobodilačkom ratu potlačenih ruskih manjina u istočnoj Ukrajini”.

Pixabay

Pixabay

„Isto kao što se ni u velikom Otadžbinskom Ratu, vi Vojvođani, koji i sami ističete da niste “klasični” Sloveni nego ste deo Mitteleurope ili kog kur**… tako ste uvek i bili blagonakloni prema SS-ovcima, Homvedima. Ustašama… kao što ste i sada prema Ukrajinskim naci Banderistima. Postavili smo bombe, C4 plastični ekploziv, sa čeličnom navlakom, koja se prilikom eksplozije razleti. Ne koristimo gsm za aktivaciju, tempirane su sa tajmerom, za danas kasno popodne, tačno vreme vam nećemo reći – piše u jezivoj pretećoj poruci koja je stigla sa adrese u potpisu “Vojska Strelkova i Limonova”.

Uz upućene pretnje, navedene su i precizne lokacije gde su navodno postavljene bombe:

JKP Parking Servis Novi Sad na adresi Filipa Višnjića 47 (2 bombe)

Stambena Zgrada na adresi Filipa Višnjića 17a (3 bombe, jedna u stanu broj 10, druge dve na javnom delu zgrade)

Kompjuterska igraonica Playground na adresi Kosovska 1 (1 bomba)

Centralna Železnička stanica (6 bombi)

Policijska Stanica na Bulevaru Kralja Petra 11 (3 bombe)

Policijska Stanica na adresi Pavla Papa 46 (2 bombe)

Policijska Stanica na adresi Rumenacka 159 (2 bombe)

Kladionica PlanetWin365 na Bulevaru Oslobođenja 75 (2 Bombe)

Kladionica Mozzart Bulevar oslobođenja 47 ( 1 bomba )

– Smrt NATO-u, Smrt EU, Smrt Fašistima – piše u potpisu poruke koja je stigla sa adrese autora koji se predstavio kao “Vojska Strelkova i Limonova”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS