calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10 Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih! Dnevni horoskop za 28. septembar 2024: OVAN DEFINIŠE PRAVILA, LAVA MUČE PROBLEMI IZ PROŠLOSTI, RIBAMA LJUBAVNA KRIZA Aleksandar Stanković: Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje

TRZANJE I KOLUTANJE OČIMA Isplivao snimak DARKA LAZIĆA na kojem pevač ČUDNO IZGLEDA! (VIDEO)

Objavio: RHT
18/10/2022 4:00 PM

– Darku Laziću loša roba – pisalo je u okviru snimka na Tik Toku. Darko Lazić ne prestaje da puni domaću štampu svojim turbulentnim ljubavnim životom, a sada je na društvenim mrežama isplivao snimak na kojem pevač izgleda tako da se ne zna tačno šta mu je.

Foto: Printscreen TikTok

Naime, snimak koji je skrenuo veliku pažnju na društvenim mrežama nastao je dok se pevač vozio kolima s prijateljem, koji ga je i snimao, a Darko Lazić je sedeo na suvozačevom sedištu.

Iako je delovalo da spava, položaj u kojem je sedeo i kako je držao glavu, bio je jako čudan. Međutim, kada je podigao glavu, pevač je počeo da koluta očima i da se trza, a pogled mu je bio potpuno unezveren. Snimak je postigao veliku gledanost, sudeći po broju pregleda, a ispod njega mogli su se pročitati razni komentari sa društvenih mreža.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS