calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima!

OTAC OBJAVIO APEL: Nestale jutjuberke sestre Anđela, Nađa kao i njihova majka!

Objavio: RHT
18/10/2022 10:39 AM

Izgubio im se svaki trag, telefoni isključeni

Foto: TikTok

Anđela i Nađa su devojke iz Požarevca, koje žive u Parizu i koje dominiraju balkanskom Jutjub zajednicom, a uspeh im je došao vrtoglavo.

Poznate jutjuberke, sestre Anđela i Nađe došle su u žižu javnosti kada su se verbalno sukobile sa svojim kolegom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase.

Naime, on im je posvetio i pesmu u svom stilu ismejavanja i ponižavanja, na šta je njihov otac reagovao.

Tačnije, one su privukle pažnju na sebe kada su objavile pesmu “Ola, Ole”, za koju je Baka Prase u svom snimku rekao da “ima toliko autotjuna da je i sam program izbagovao”.

Foto: Printscreen TikTok

Ovoga puta otac ovih jutjuberki je objavio apel i molbu, da ako neko ima bilo kakve informacije o njima da mu jave.

Kako je naveo, Anđela je u Parizu, a juče je stric dovezao oko 16 sati, kada su se poslednji put čuli, ona je trebala da uključi lajv u 18:30 časova, međutim kada je on pozvao deset minuta ranije njen telefon je bio isključen.

-Oko šest sati Tina je sa Marijom izašla da prošeta kuce, a Nađa je u osam trebala da završi sa masterom. Ne znam šta da radim, svima su isključeni mobilni telefoni, cela moja porodica je nestala.

Ceo apel možete pogledati u videu ispod:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS