calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan! Udruženje hrvatskih veterana: Alena Islamovića proglasiti nepoželjnom osobom u Hrvatskoj ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Želim napraviti voćni kolač, da mi Elme bude sretan (VIDEO) Teška saobraćajna nesreća kod Rogatice: Tinejdžer poginuo u sudaru kvada i traktora Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze

ALEKSANDRA U TEŠKIM BOLOVIMA!: ,,Ne mogu više, neću izdržati”

Objavio: RHT
16/10/2022 11:30 PM

Učesnica ,,Zadruge” Aleksandra Nikolić prošle noći zaratila je sa Mikijem Đuričićem.

Foto: printscreen video

Kako je Aleksandra jednom prilikom naglasila da je nakon svađe sa Mikijem osetila bol u grudima. Ispovedila se jednom od zadrugara i naglasila da ima bolove.

– Boli me dojka, ne mogu više! Loše mi je! Nek me ne dira više! Ne mogu! Loše se osećam! Ne diram nikoga, majke mi! Ne mogu da izdržim, boli me! Ne mogu ja ovo! – rekla je Aleksandra.

Podsetimo, Miki je tokom njihove svađe udario žestoko na njenu prošlost i time zaintrigirao čitavu javnost, kao i sve ostale učesnike. Neke od tvrdnji pčelara iz Kupinova jesu da je imala intimne odnose sa ubicom, te da je ljubila čoveka od 60 godina dok je ona u tom periodu imala samo 17 godina, kao i niz drugih neosnovanih tvrdnji od strane Mikija koje smo mogli da čujemo sinoć.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS