calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

ORGANIZOVALA SVADBU, ALI SE NIJE UDALA!: Vanja otkriva sve detalje veselja

Objavio: RHT
16/10/2022 4:00 PM

Pevačica Vanja Mijatović pre nekoliko dana stala je na ,,ludi kamen” i nakon glamuroznog i nezaboravnog veselja priznala koji su im dalji planovi za budućnost.

Foto: ATA Images

Naime, pevačica je otkrila da se nije udala, a opet je pravila venčanje, nas je zanimalo kako su protekle pripreme za svadbu i kako su se mladenci proveli:

– Bilo je fenomenalno, bila sam mnogo vesela. Rasplakala sam se kada sam ušla u salu kada sam videla toliko dragih ljudi koji su došli da oispoštuju naš divan dan… Radosnice su bile prisutne. Svi gosti su mji rekli da im je bilo divno, iako je meni sve to sada kao u magli, jer ipak je meni ovo prvo venčanje. Organizacija je bila jako stresna, malo sam se i razbolela nakon svega, te sam morala i neke nastupe da otkažem.

Foto: ATA Images

– Neki znaju, a neki ne znaju, ali Ivana Mijatović sam ja. Mama mi je dala dva imena kada sam se rodila, što je baš čudno za to vreme. Želela je da izaberem ime koje mi se više dopada. Čitav me život svi zovu Vanja… To mi je i milije ime, a nikada se ne predstavljam kao Ivana… – rekla je pevačica.

–  Želeli smo samo žurku, da ne bude od ujutru do uveče… Znamo kako to ide, prvo crkva, pa opština, pa samo veselje, gosti ne znaju gde su… Želeli smo da svi budemo odmorni i veseli,k da se samo zezamo i da nam bude lepo. Podelili smo to na dva dana, venčanje će tek biti, dogovorićemo se. Mnogima je bilo čudno iako je meni pametno i logično. Naše venčanje, naša pravila – završava Vanja.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS