calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze Tata intervjuisao kćerku svake godine na prvi dan škole, video dirnuo 36 miliona ljudi Slučaj Metjua Perija: Jednom od doktora optuženih za smrt glumca zabranjena ljekarska praksa Majka Željka Joksimovića o sukobu sa Jovanom: To nije mogla da mi oprosti Turci oduševljeni Džekom: Uradio je nešto što nije uspjelo nikome prije njega

ZMAJEVO: Produžen pritvor Marku P., osumnjičenom da je sekirom ubio dedu i rođaku!

Objavio: RHT
15/10/2022 12:29 PM

MARKO P. (29) iz Zmajeva, osumnjičen da je 5. jula usmrtio dedu po majci Dragana Manojlovića (74) i njegovu sestru od ujaka Zoru Dakić (83), ni posle tri meseca od stravičnog zločina, još uvek nije saslušan, jer, kako ističe Zoran Divjak, viši javni tužilac u Somboru, on ne želi da iznese odbranu.

Zmajevo – Youtube

Osumnjičeni unuk i dalje ostaje u pritvoru, jer mu je rešenjem Apelacionog suda produžen za još tri meseca i može trajati do 11. januara naredne godine. Ova mera izrečena mu je zbog opasnosti od bekstva, zatim zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti krivično delo, ali i zbog sumnje da je počinio krivično delo za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje deset godina ili doživotni zatvor, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Beživotna tela Dragana i Zore pronađena su dan nakon stravičnog zločina u porodičnoj kući u Ulici Radoja Domanovića 20 u Zmajevu, kada je ćerka ubijenog, prema našim saznanjima, pozvala policiju. Ona je rekla da joj se otac celog dana nije javljao na telefon, a rodbini i poznanicima je bilo sumnjivo što Dragan dan ranije nije prisustvovao sahrani rođene sestre u obližnjem Ravnom.

Marko P. je uhapšen u noći između 12. i 13. jula u šumi u Vršačkom bregu. Sve vreme se krio u dedinoj “dačiji”, kojom je pobegao iz Zmajeva nakon zločina. Posle privođenja, on je, kako saznajemo, operativcima rekao da se ne seća dana kada se dogodio zločin. Po privođenju u Tužilaštvo na saslušanje, Marko nije izneo odbranu. Kako je tada rekao njegov branilac, advokat Goran Karadarević, tu odluku su doneli jer smatraju da psihički nije sposoban da u celosti i adekvatno prenese svoje izjašnjenje o optužbi.

USMRĆENI SEKIROM

DRAGAN i Zora, kako je utvrđeno, usmrćeni su udarcima sekirom. Policija je, nakon prijave, u kući zatekla užasan prizor. Oba tela su bila u lokvama krvi, a Dragan je bio izudaran gotovo do neprepoznatljivosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS