calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Olimpijada u Sarajevu“ najbolji srednjemetražni dokumentarni film na Festivalu u Budvi Edin Džeko najbolje ocijenjen na FIFA-i: Evo ko ga prati iz BiH Lukasova dominacija estradom: Poslušajte “Besprekorno loš” DOLAZE POD REFLEKTORE: Zlikovci iz stripova o Betmenu dobivaju vlastiti film NAKON DVIJE GODINE Anđelina Đoli odustala od tužbe protiv FBI-ja: Evo kakav se preokret dogodio Hiljade učesnika na humanitarnoj trci “Race for the Cure” u Sarajevu: Srušeni rekordi, prikupljeno je 240 hiljada KM! Jasna poruka dvostrukog strijelca: Italija bruji o Vlahovićevoj proslavi gola Najljepša Crnogorka slavi nakon teških trenutaka: Poželjela sam samo jednu jednostavnu stvar Čeka ga “drugarica”: Elmedin otišao od Fatime i Jane da odmori mozak Nakon presude Moamer Kasumović napravio drastičan potez: Glumac zbog osude javnosti prinuđen na ovo Dogovor “ispod stola”: Filip Car ulazi za 300.000 eura Pjevačica pijana kao letva! Bauljanje i teturanje ne priliči jednoj mladoj djevojci (VIDEO) “Znalo se da Miona i Sha neće uspjeti!” IVA GRGURIĆ “Milica mora da se mane Terze i posveti se bebi!” GLUMAC NA LISTI PEDOFILA I U CRNOJ GORI?! Isplivali novi detalji, skandal! Haljina Dženifer Aniston iz “Prijatelja” godinama je izazivala rasprave: Koju ste boju vi vidjeli? Sultan zagrmio: Nemoj mi pametovati Jano, po cijeli dan se izvačiš, ali stvarno!

OD NJE JE SVE MOGUĆE, ALI OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Didi Džej snima rijaliti!

Objavio: RHT
14/10/2022 2:30 PM

Pevačica Dijana Rokvić, poznatija kao Didi Džej, rešila je da otkrije tajnu svog života. Kod nje važi pravilo da uvek mora da bude ispred domaće džet set scene, da živi po pravilima internacionalnih zvezda, jer samo tako može biti ispred svih dugih kolega. Vodi se ovim pravilima i tako živi već godinama. Za sebe kaže da ona nije “obična pevačica”, nego da je ona “svetska zvezda”. Ne kuva, ne mesi, jedino što svakog dana spremi jeste svom suprugu kafu.

Printscreen Instagram/ didijofficial

Uskoro će publika moći da prati još jedan rijaliti šou, koji će predsatavljati upravo život Dijane Rokvić. To rade zvezde, zar ne?!

-Pravim velike korake, moji fanovi će biti oduševljeni kada budu saznali o čemu je reč. Projekat na kojem radim nije viđen na našim prostorima. Volela bih da se emituje na Netfliksu, nadam se da će u njemu uživati ceo svet! -Ovo je izjava pevačice Didi Džej kojom je želela da zagolica maštu svojim fanovima.

Ubrzo se saznalo o čemu je reč, pa vam otkrivamo da će ovaj šou ispratite svaki korak naše zvezde, otkriće svaku privatnu tajnu i razotkriti kojim se putem stiže do visina. Kamere će Rokvićku pratiti 24 sata dnevno, tako da ćemo moći da ispratimo njen odnos sa suprugom i ćerkicom, ali i uporediti način života u Srbiji i Americi.

-Smatram da na Balkanu nemam nikakvu konkurenciju, jer sam ostvarila velike rezultate. Ne želim nikoga da ponižavam, ali ja sam nešto drugo. Krenula sam putem za koji je potrebno mnogo hrabrosti. Nikad nisam volela da budem kao neka druga pevačica, zato sam uspela da izgradim tako veliku karijeru – Izjavila je pevačica.

BONUS VIDEO:

Hype

Tagovi:

  • Didi J
  • rijaliti
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS