calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

RADNIK SUPERMARKETA UDARIO MALOLETNICU! ,,Ona mu je vratila istom merom”

Objavio: RHT
14/10/2022 11:20 AM

Radnik jednog od većih supermarketa u Beogradu je udario maloletnicu (17) i optužio za krađu iako nije ništa ukrala.

Foto: Pixabay/ Ninocare

Juče u posledpodnevnim časovima objavljen je video zapis na platformi Instagram na kom Strahinja, stariji brat žrtve, priča šta se to uznemirujuće dogodilo njegovoj mlađoj sestri. Strahinja poziva sve koji su videli njegov snimak da ga podele.

Naime u toku jučerašnjeg dana maloletnica M.Š. (17) je ušla u prodavnicu sa već kupljenim sokom. Prema Strahinjinim rečima, radnik je optužio njegovu sestru da je ona ukrala taj sok i da mora da ga plati. Ona se branila rečima, ali joj se radnik uneo u lice te je udario. Nakon toga, M.Š. se vratila u školu nakon čega se žalila razrednom starešini pa je nakon toga pozvana i policija.

-Zdravo ljudi, moram da podelim nešto sa vama, voleo bih da i vi podelite to na Instagramu kasnije. Juče moju sestru M. koja ima 17 godina je radnik iz jedne prodavnice na Dorćolu lupio šamar. Naime, desilo se to da je ona ušla u prodavnicu sa već kupljenim sokom prethodno sa trafike. Radnik ju je video kako ulazi sa tim sokom, a svakako postoje i kamere koje bi to dokazale. Međutim on ju je optužio da je ukrala sok i da mora da ga plati, ona je normalno krenula verbalno da se brani, gde joj on potom uneo u lice i zatim joj lupio šamar. Čovek ima 75 godina, ne mogu da ga nazovem gospodinom jer gospodin nije. Ona mu je nakon tog šamara vratila istom merom. Nakon toga je otišla nazad u školu i pozvala razrednog starešinu, nakon toga policiju.

Istakao je takođe da je pozvao policiju koja mu nije izašla u susret i saslušala problem.

– Da li je moguće da živimo u ovakvoj državi gde nasilnici nad maloletnima se izvlače bez ičega, a pokreće se prekršajni postupak protiv moje sestre. Neverovatno! – šokirano je izjavio Strahinja.

Video možete pogledati ovde :

https://www.instagram.com/p/Cjpv3HhjI6H/

BONUS VIDEO:

Hype

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS