calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega!

KLJUČ JE U 6 MINUTA! Ova tajna će poboljšati vaš seksualni život

Objavio: RHT
13/10/2022 10:30 AM

Dok na početku veze sve pršti od strasti i seksualnih potreba, vremenom se ta želja ugasi. Ovo je način kako ćete da povratite strast sa početka.

FOTO: Pixabay/stokpic

Postoje brojne metode koje će vam vratiti želju za seksom i učiniti to da vam je partner još privlačniji. Kako su stručnjaci otkrili čuveno pravilo “šest minuta” svakome je veza postala jača. U pitanju je predigra od 6 minuta koja je isto tako važna kao i sam čin seksa.


Istraživanje je sprovedeno na 1.500 Kanađana koji su rekli da im je potrebno tačno šest minuta da bi uživali u seksu. Prema podacima oko 61 odsto žena rekle su da im je potrebno najmanje šest minuta predigre da bi uopšte mogle da dožive orgazam, a 55 odsto muškaraca je potvrdilo da je njihov seks bio mnogo bolji ako bi im partneri ranije ponudili šest minuta užitka.



Isto se odnosi i nakon seksa. Žene koje su muškarci mazili najmanje šest minuta nakon odnosa, osećale su se zadovoljno i voljeno. Ako ste upali u monotoniju veze, ovo je jedno od jednostavnijih rešenja koje bi moglo da poboljša vaš seksualni život, a možda i da ga vrati u zlatno doba.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS