calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

IVANA PAVKOVIĆ I PETAR MITIĆ KRSTILI BLIZANCE: Ovo je veliki dan za porodicu, a mama se odmah latila mikrofona! (FOTO)

Objavio: RHT
11/10/2022 8:15 PM

Pevački par, Ivana Pavković Petar Mitić nedavno su dobili blizance, sinove Vojina i Vuka, a danas su i upriličili njihovo krštenje. 

Foto: Printscreen/Instagram

Oni su sa kumovima i najbližim prijateljima otišli u crkvu gde je sveštenik obavio krštenje, na čemu su mu se ponosni roditelji i javno, putem Instagrama, zahvalili.

Nešto kasnije, par je svoje najmilije odveo u jedan restoran da ovaj bitan događaj i proslave, a tamo je novopečena mama i zapevala.

Inače, uz porodicu je sve vreme bio i Ivanin i Petrov najstariji sin Vujadin, koji je uglavnom bio sa bakama, ali i ostalim mališanima.

Podsećanja radi, mama trojice dečaka je po izlasku iz porodilišta otkrila da je drugi porođaj bio lakši nego prvi, iako su u pitanju blizanci, a potom je rekla i da se ne plaši da će njen stariji naslednik biti ljubomoran na braću.

– Nema bojazni da će Vujadin biti ljubomoran na braću, on je divan, jedva je čekao da ih vidi. Kod kuće nas čekaju obe bake, one će nam pomagati u početku, a kasnije kada budemo počeli da radimo, angažovaćemo dadilju. Majka sam tri dečaka, to zvuči baš moćno – rekla je Ivana odmah nakon izlaska iz porodilišta, dok je Petar otkrio i kako su se odlučili za imena koje su dali bizancima.

– Tu su bila razna imena u opticaju, Vukašin, Vasilije, Vojin, Vukan, jer se on zove Vujadin. A onda se desilo da, kada smo registrovali auto, pitali su nas koja poslednja dva slova želimo da budu, on je rekao “VV”, kao njegova dva brata i tu je pokazao da ne misli samo na sebe, kazao je Vojin i Vuk i tako je izabrao.

BONUS VIDEO:

Izvor: alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS