calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala

,,MALA ŽIVI I DALJE SA NAMA”!: Evo kako je protekla komemoracija Gorici Nešović (FOTO)

Objavio: RHT
11/10/2022 1:31 PM

Gorica Nešović, radio voditeljka i novinarka je preminula 6. oktobra u 58. godini života.

Foto: Youtube/Printscreen

Sahranjena je 10. oktobra u 14 časova na groblju Orlovača, u krugu porodice i najbližih prijatelja.

Komemoracija Gorici je održana danas, 11. oktobra u Domu omladine i to u sali Amerikana sa početkom u 12 časova. Došli su svi njeni poštovaoci, kolege, prijatelji i najmiliji da se još jednom oproste od nje.

Tim povodom Voja Nedeljković je pristao da odgovori na neka naša pitanja:

– Pa evo, nažalost tužni povodi okupljanja. Naša drugarica, naša mala Gorica i ljudi koji su radili sa njom i stvarali i eto dok bude nas mi ćemo pričati i raditi o onome što je ona napravila i šta da kažem, mala živi i dalje sa nama – rekao je Voja.

Kada je bio vaš poslednji susret?

– Pa mi smo jednom radili 8 godina na ,,Radiu S”, tako da nemam poslednji susret. Sve su to bili poslednji susreti poslednjih 30 godina – završava Nedeljković.

Foto: Hype

Da podsetimo, Gorica je rođena 15. maja 1964. u Beogradu, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju. Karijeru radijske voditeljke je započela 1982. godine na Studiju B. Početkom devedesetih je vodila emisije na Trećem kanalu, pa se potom vratila na Studio B. Kao programska direktorka je bila postavljena na Radiju B92 i voditeljka jutarnjeg programa u Srbiji Dizanje. Uređivala je i vodila sa prijateljem i kolegom Draganom Ilićem emisiju “Buđenje”.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS