calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

SLUČAJNOST ILI NE? JOVANA I BOGDAN OPET UHVAĆENI ZAJEDNO!: Evo koji detalj ih je odao (FOTO)

Objavio: RHT
09/10/2022 9:00 AM

Otkako su bivši zadrugari, Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević okončali ljubavnu vezu, povele su se polenike da je misica u ljubavnom odnosu sa bivšim dečkom Cece Ražnatović, Bogdanom Srejovićem.

Foto: Instagram/Printscreen

Paparaco Pinka već ih je jednom uhvatio u noćnom izlasku, a na Instagram profilu podelili su fotografije u isto vreme, na kojima se vidi da borave u istom restoranu.

Papraco je uslikao je Jovanu i Bogdana dok mu je ona nešto šaputala. Njih dvoje su uhvaćeni u noćnom izlasku, u jako prisnom izdanju, a da li će se javno oglasiti i progovoriti o svom odnosu, ostaje da vidimo.

Foto: Instagram/Printscreen

Podsećanja radi, Bogdan Srejović u žižu interesovanja javnosti dospeo je zahvaljujući Ceci Ražnatović, sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

Foto: Instagram/Printscreen

Isprva su svi govorili da Ceca pored Bogdana blista kao nikada pre, zajedno su išli na javna mesta i porodična okupljanja, međutim tačku na emotivnu vezu stavili su početkom februara ove godine i izjavili da su odluku od raskidu doneli sporazumno, te da će jedno drugom biti doživotni prijatelji.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS