calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi!

Održani protesti širom Evrope: Berlin – „Hoću ruski gas i naftu“

Objavio: RHT
09/10/2022 5:31 AM

U nekoliko evropskih prestonica održani su protesti protiv vlada i politike koju vode.

Foto: Screenshot Twitter

Berlin: „Hoću ruski gas i naftu“

Ispred Bundestaga održan je miting protiv rasta cena. Učesnici su tražili ukidanje antiruskih sankcija i pristup energentima.

Francuzi traže Makronovu ostavku

U Francuskoj prestonici u 15 časova počeli su protesti na kojima se pozivalo na ostavku francuskog predsednika Emanuela Makrona, i u njima je učestvovalo više hiljada ljudi. Oni se takođe protive članstvu Francuske u NATO-u i isporuci oružja Ukrajini. Demonstracije se održavaju na poziv pokreta „Žuti prsluci“.

Protest vatrogasaca u Madridu

Oko 2.000 vatrogasaca koji gase šumske požare demonstriralo je danas u Madridu, zahtevajući poboljšanje radnih prava.

Demonstranti su koristili štapove kojima su udarali o zemlju tražeći status vatrogasaca koji bi im garantovao prava na radnom mestu, kao i da se povrede zadobijene tokom obavljanja posla priznaju kao profesionalni rizici.

Austrija za ukidanje sankcija Rusiji

Demonstranti koji su se okupili na mitingu u centru Beča zahtevali su niže cene, ukidanje sankcija Rusiji i prijateljstvo sa Moskvom.

U Rimu protest sindikalaca

Italijanska Generalna konfederacija rada, najveći nacionalni sindikat, takođe je održala marš i miting u centralnom Rimu. Demonstranti su držali transparente i postere protiv povećanja troškova života, inflacije i povećanja cene energije. Tokom protesta bilo je mnogo antifašističkih i pacifističkih slogana.

Češka protestuje zbog naglog pada standarda

Na hiljade članova različitih sindikata iz cele zemlje okupilo se danas na Vaclavskim namjestima u centru Praga na protestu protiv vlade, za koju smatraju da daje slabu podršku stanovništvu zbog naglog pada životnog standarda.

Izvor: Sputnjik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS