calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove

VODITELJKA SLAGALICE U VRELOM IZDANJU!: Zapalila je mreže ovom objavom (FOTO)

Objavio: RHT
08/10/2022 9:00 PM

Voditeljka Marija Veljković nedavno je potrvrdila da je u vezi sa glumcem Rastkom Jankovićem (50), a sada je zapalila mreže provokativnim fotkama.

FOTO: ATA images

Niame, Marija se uvukla u preusku crnu haljinu, a pratioci su sve vreme “zurili” u njenu figuru.

Obučena u usku, crnu haljinu, Marija se sagla da uključi, a potom i isključi snimanje na telefonu, zbog čega je njen dekolte bio u prvom planu.

Inače, Marija, koja s bivšim suprugom ima troje dece, već 6 meseci uživa u vezi sa glumcem i pevačem Rastkom Jankovićem.

Foto: Instagram/Printscreen

“Svi moji prijatelji mogu da potvrde da sam od studentskih dana govorila da je Rastko najlepši srspski glumac. Naravno, to nisam pričala u intervjuima za medije da me ne bi spajali sa njim. Zanimljivo je što smo živeli u komšiluku, a nismo se sreli do pre tri godine”, rekla je nedavno voditeljka iza Hello i opisala upoznavanje:

“Upoznali smo se na rođendanu njegovog kuma Đorđa Davida, ali tada se ništa između nas nije desilo, jer je svako imao svoj život. Meni je ovo prva ljubav nakon razvoda. Sigurna sam u jačinu naše ljubavi, ali sam brinula kako će deca reagovati. Međutim, Rastko je toliko divan prema njima da ga obožavaju. Srećna sam što sam ga srela, on je zaslužan za moj osmeh”.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS