calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Proglašena najljepša žena svijeta: Skinula Belu Hadid sa trona! KOŠEVSKA FUDBALSKA GROZNICA Iz FK Sarajevo otkrili koliko je ulaznica “planulo” za večerašnju utakmicu protiv Spartaka Fatalna Crnogorka je zamalo izazvala građanski rat u Meksiku RASKRINKAN FILIP CAR? Evo sa KIM se TAJNO VIĐA U HOTELSKOJ SOBI!? Odao ih OVAJ DETALJ (FOTO) Širi se snimka iz tunela od koje se ledi krv u žilama: “Ovo je za zatvora” Asmin u potjeri za Lepim Mićom: “Pacove smrdljivi…”  STANIJA O AFERI “KOMŠINICA”! Starleta hitno reagovala, IZNIJELA SVE DETALJE! Hrana koju ne smijete jesti uz antibiotike: Neke namirnice pogoršavaju nuspojave Dnevni horoskop za 25. jul: Blizancima stiže nagrada u poslu, Strijelčevima ljubavni sukob… STANISLAV UHVAĆEN NA DJELU! Zapratio Majinu ljutu rivalku Hrabri Borac pružio dobar otpor PAOK-u: Imaju aktivan rezultat pred revanš Ovo je raspored nastupa svih predstavnika BiH na Olimpijskim igrama “Maja Marinković je moja nova snaha!” EKSKLUZIVNO! Dejan RASKRINKAO svog brata Davida i Maju?! (VIDEO) Bali beg ne liči na sebe! Žene su ludjele za ovim glumcem, a sada se svi pitaju šta mu se desilo “IDEM MU NA KUĆNU ADRESU DA GA NAĐEM” Asmin Durdžić ekskluzivno za Hype o suočavanju sa Lepim Mićom: “Ako ne bude sišao sa mnom da popriča…” ŠOK! Ured za borbu protiv korupcije proslijedio Tužilaštvu KS prijavu protiv advokata Mehmedbašića, Hasić, Hadžića… zbog sumnje u više krivičnih djela

ŠOK! EVO ŠTA ANJA BLA RADI DOK SE BAKA PRASE KRIJE OD OČIJU JAVNOSTI!: Nećete verovati sa kim smo je zatekli (FOTO)

Objavio: RHT
05/10/2022 6:15 PM

Svi znamo da je Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, bio u emotivnoj vezi sa Anjom Bla sa kojom je snimao mnogobrojne klipove na svom Jutjub kanalu.

Foto: Instagram/Printscreen

Anja Bla se proslavila kao devojka Bake Praseta, trenutna situacija u vezi njega i Željka Mitrovića nikome nije strana, a evo šta ona radi danas dok se Bogdan krije od očiju javnosti:

Podsetimo, Baki je ugašen Jutjub kanal nakon čega se oglasio i poručio da ipak neće odustati od svoje Jutjub karijere. Ostaje nam da saznamo gde je i šta radi Bogdan dok njegova bivša ili pak sadašnja devojka šeta bez njega.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS