calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi

INFLUENSERKE OTKRIVAJU KAKO NAJBRŽE DOĆI DO USPEHA!: ,,Važno je biti svoj”

Objavio: RHT
05/10/2022 12:15 AM

Najpoznatije srpske influenserke otkrivaju kako najbrže stići do uspeha, kako osvojiti srce partnera i pričom iz svog iskustva odgovaraju na mnoga druga važna pitanja sa ciljem da svojoj publici olakšaju život.

Foto: Instagram/Printscreen

Popularna pop pevačica Sara Jo našla se mnogo puta u iskušenju da li napraviti kompromis sa trendom koj diktira društvo ili ostati autentican i veran sebi, ali ona po cenu toga da izgubi slavu koju ima, bira drugo.


-Uvek je važno biti svoj, pa i ako pratiš trend, prilagodi taj stil sebi. U svemu što radim želim da budem svoja – Izjasnila se Sara i poslala važnu poruku.

Mlada influenserka Nadja Stanojevic bez ustručavanja nam je otkrila šta bi radije izabrala novac ili slavu.


-Uvek novac.

Svesni smo činjenice koliko hejt komentari mogu biti grubi i koliko mogu uticati na mlade ljude, medjutim Nadja je od one grupe influensera koji će reći šta misle, ali ne obazirući se ko će šta reći ili u ovom slučaju prokomentarisati.

Sa jednom od najpopularnijih devojaka sa društvenih mreža, Dunjom Jovanić, pričali smo o izgradnji njene karijere. Ona je kroz svoju priču podelila da graditi ime deset godina nimalo nije malo i da sve što radi, radi polako i sa željom da to nekome bude od neke koristi.

– Svesna sam da me prate mlade devojke ine želim da pričam o nečemu što njima može da naruši samopouzdanje ili da ih odvede na neki manje dobar put. -Iznela je svoj stav Dunja Jovanić.

Modna blogerka Zorana Jovanovic kako ljubavne tako i prijateljske veze uspeva da održi uz pomoć društvenih mreža. Kao što je svesna da ne može bez telefona, kao ni da ne može da podnese da neko nešto ima, a ona da nema, tako je isto spremna da sama odgaja dete, jer nikada ne bi mogla da bude u odnosu gde ljubavi nema.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS