calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene

,,CEO ŽIVOT MI SE RUŠI”: Vuk Mob se oglasio nakon raskida sa Oljom!

Objavio: RHT
22/06/2021 3:25 PM

Nakon što je Olivera priznala da su ona i Vuk Mob stavili tačku na ljubav, oglasio se i reper na svom Instagram nalogu.

Vuk Mob-Foto:Printscreen Instagram

Nakon spekulacija o navodnoj prevari, Vukadin je ove iste navode demantovao, ali i naveo da ovo nije jedina loša stvar koja mu se dešava trenutno u životu. 

– Pošto vidim da se vodi priča kako sam ja najgori i ostalo, uprostiću celu priču što kraće moguće. Otac mi je na samrtnoj postelji, bukvalno mi umire na rukama i ceo život mi se ruši kao da nikad nije postojao. Sa Oljom više nisam, ne zbog neke prevare kako se spekuliše nego zato što nažalost nismo jedno za drugo, a u detalje neću ulaziti jer imam poštovanja prema tom nekom odnosu i vremenu koje smo proveli zajedno i što je najbitnije imamo divnu ćerku na čemu sam veoma zahvalan – započeo je Vuk, pa dodao: 

– Mediji su počeli da me razvlače kao krpu, jer je najlakše Vuka razapeti na krst, posebno zbog njihove koleginice, ali u ovom trenutku njihovi naslovi i priče me ne mogu povrediti, jer moja najveća rana i bol je na pola metra od mene – napisao je Vuk na svom Instagramu.

Izvor: IDJ

Tagovi:

  • instagram
  • Vuk Mob
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS