calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

SMIŠLJAJU PAKLENI PLAN?! Kristijanov klan se sprema na potpuni HAOS, evo šta se sprema Ćertiću

Objavio: RHT
03/10/2022 4:30 PM

Kristijan Golubović i Emil Kamenov su diskvalifikovani iz Zadruge 6, zbog brutalnog prebijanja Uroša Ćertića.

Foto: Ilustracija/Youtube

Zadrugari koji su bili u dobrim odnosima sa Kristijanom, danas su se okupili u pabu da smišalju na koje načine mogu da se osvete Ćertiću.

Naime mnogi zadrugari smatraju da je i Uroš trebao da bude kažnjen, jer je započeo svađu i kavgu sa Pecom i Necom i na neki način uticao da se Kristijan i Emil umešaju. Inače obojica su već imali sukobe sa Ćertićem, Kristijan se pre diskvalifikacije fizički sukobio sa njim, a Kamenov je dan pre izbacivanja bio na ivici da se takođe fizički obračuna.

– Moramo da nađemo način da se osvetimo Urošu za sve što radi danima, što maltretira i provocira druge – rekla je Jelena Golubović.

– Čovek ako hoće da nađe način da se osveti, naći će način. Ideš tamo dok sedi na stolici i puši, hoćeš da mu nasadiš kantu, priđeš mu sa leđa i nasadiš mu kantu na glavu, ako hoćeš da ga pljuneš, priđeš i pljuneš mu u lice. Već su mu se popišali po krevetu, meni to neko da uradi, glavu bih mu otkinula – rekla je Ivana Puzić, koja je imala zajedničku tačku sa Golubovićem na Zadrugoviziji.

– Ma on zaslužuje da se uzme puna kesa sa đubretom i da se sve to đubre polije po njemu – rekla je Golubovićeva.

– Možete i dok spava, da mu neko priđe i polije ga kofom vode ili nečega drugog, možete šta god vam padne na pamet da uradite – rekla je Valentina, najmlađa učesnica Zadruge 6 i dodala:

– Ne mogu da svarim Uroša Ćertića, on je jedan kreten i mnogo me nervira, zato što otkako je ušao u Zadrugu samo provocira i vređa ljude – rekla je Valentina.

– Meni je malopre rekao ironično sa podsmehom “Pozdravila te baka”, šta ja posle toga treba da mu odgovorim – rekla je Jelena Golubović.

– On je retardiran, on je posebna priča, čovek je debil, ima tako iritantno ponašanje i stav i mnoge zadrugare u žasno nervira- rekla je Ivana Puzić i dodala:

– Uroš stvarno lepo izgleda, ali je kreten. Čoveče Makedonca je uhvatio za kosu i počupao mu pramen – rekla je Banjalučanka.

– Nisam videla lepšeg i zgodnijeg čoveka, a da je toliko pun zlobe i jeda i da je tako pokvaren – rekla je Golubovićeva.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS