calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STANISLAV MORA NA OPERACIJU! Nakon ovog udarca ništa više neće biti isto! “NAŠA LJUBAV SE RODILA U KOMBIJU!” Rada Manojlović o Milanu Stankoviću, otkrila čime ju je OČARAO (VIDEO) Zašto je Hrvatsko državno odvjetništvo odustalo od progona Luke Modrića zbog lažnog svjedočenja!? NAPADNUTA, TAKSISTA HTIO DA JE UDARI! JEZIVI DETALJI! Opšta pometnja, oglasila se influenserka nakon incidenta NOVA TRUDNOĆA U RIJALITIJU!? Javno priznala da ima prve simptome! U SUSRET REGIONALNOM SPEKTAKLU “IMANJE” Izazovna Nives Celzijus pozirala u polju: ‘Ova će ljubav u mojim grudima tinjati zauvijek‘ STANISLAVU MAJA ZGADILA ŽIVOT: Marinković će željeti da ovaj snimak zauvijek nestane! Zbog naguravanja prilikom ulaska u klub puklo staklo: Povrijeđene 22 osobe POGLEDAJTE ŠTA MILJANA RADI ZOLI DOK ON SPAVA! Gledaoci u nevjerici (FOTO) DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JULI 2024: Strijelac započinje ljetnju romansu, Ovan rješava tuđe probleme Nedim Sladić objavio kakve vremenske prilike nas očekuju u narednim danima Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom!

GAGI ĐOGANI I NJEGOVA ĆERKA NINA ZAIGRALI ZAJEDNO!: Kako li će Anabela reagovati? (FOTO)

Objavio: RHT
02/10/2022 7:00 PM

Oduševljeni!

Foto: Instagram/Printscreen

Bivši zadrugar i frontmen jedne od najpopularnijih grupa devedesetih godina, Gagi Đogani i nakon toliko godina izgleda mladoliko, te je i dalje spreman da zaigra u svom stilu kada god da je to potrebno.

Prilikom učešća u najgledanijem rijalitiju na Balkanu, Gagi je dobio mnoštvo pohvala na račun svoje agilnosti i plesačkog umeća koje nije izgubilo na intenzitetu iako gazi šestu deceniju.

Foto: Instagram/Printscreen

Njegova mlađa ćerka, Nina Đogani, nedavno je oduševila svoje pratioce videom na Instagramu, na kome sa svojim ocem

Iako je Nina neko ko krije svoj privatan život od očiju javnosti i odavno je priznala da ne želi da bude deo estradnog i medijskog neba, ostaje pitanje da li će se možda pojaviti u nekom od spotova svog oca, na kojima, kako je sam rekao, planira da radi.

BONUS VIDEO:

Izvor: Pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS