calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena! Apel sveštenika kod Jablanice: Trebaju nam voda i lijekovi SAMIR RAMOVIĆ ZBOG KOMPLIKACIJA PONOVO PRIMLJEN U BOLNICU! Konzilijum ljekara donio odluku! “Sljedeća dva mjeseca su kritična”

JOVANA UHVAĆENA SA CECINIM BIVŠIM: Nakon raskida sa Karićem izabrala Bogdana?!

Objavio: RHT
01/10/2022 11:15 AM

Bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić raskinuli su vezu nakon što je on izašao iz “Zadruge”.

Foto: Instagram/Printscreen

Ona je njega sve vremen čekala da izađe iz rijalitija i to vreme je boravila u njegovoj porodičnoj kući na Zvezdari.

Ljubisavljevićeva je izbegavala noćne izlaske punih deset meseci, koliko je Stefan bio u “Zadruzi”, međutim bolni raskid rešila je da lakše prebrodi u društvu, među ljudima, a u jednom noćnom klubu nedavno je upoznala Bogdana Srejovića, beogradskog ugostitelja, inače bivšeg emotivnog partnera folk zvezde Cece Ražnatović. Varnice su, pričao je ranije izvor za Pink.rs, sevnule “na prvu”.

Foto: Instagram/Printscreen

Iako zvanične potvrde o njihovom odnosu nije bilo, paparaco Pinka uhvatio ih je zajedno u jednom noćnom klubu.

Njih dvoje se nisu razdavajli celo veče, sedeli su jedno kraj drugog, a tom pirilikom se primetilo da definitivno tu ima emocija.

Podsećanja radi, Bogdan Srejović u žižu interesovanja javnosti dospeo je zahvaljujući Ceci Ražnatović, sa kojom je bio u emotivnoj vezi. Isprva su svi govorili da Ceca pored Bogdana blista kao nikada pre, zajedno su išli na javna mesta i porodična okupljanja, međutim tačku na emotivnu vezu stavili su početkom februara ove godine i izjavili da su odluku od raskidu doneli sporazumno, te da će jedno drugom biti doživotni prijatelji.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir/Pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS