calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

GORI TVITER ZBOG POTEZA TAMERA ĐURIĆ: “Gde su noj pare, celo leto je bila na Dunavu”

Objavio: RHT
29/09/2022 3:00 PM

Starleta Tamara Đurić obožava da se hvali glamuroznim životom na društvenim mrežama, a u toj želji nekada toliko izgori da bez razmišljanja postavi neki video koji nikako nije primeren.

Foto: Instagram

Tako u mešavini skupih automobila, markirane garderobe, najskupljih pića, imamo prilike da pročitamo njene osude upućene ljudima koji ne kupuju skupe stvari ili ne voze besna kola. Možemo da vidimo kako se hvali da ćerki nudi šampanjac da popije i ponosno objavljuje kako je ona “opuštena mama”. Kudila ili hvalila, kod Tamare Đurić mora da se vidi neki luksuz.

Ovih dana se na Tviteru deli fotografija zbog koje pojedini korisnici društvenih mreža sumnjaju da je ovo sve lažni sjaj i da starleta ne živi “na visokoj nozi”. Povod za to su njene najnovije objave na kojima je obavestila ljude da je otišla na letovanje i pobegla od tmurnog beogradskog vremena.

I to je bilo dovoljno mnogima da se pitaju zašto letuje baš sada, kad sebi može da priušti toliko mnogo u životu – ili samo na Instagramu.

– Gde su silne pare Tamari Đurić kad letuje u oktobru, a ne u sezoni. Celo leto je bila na Dunavu i sada je odlučila da ode na more – pitaju se tviteraši.

Na ovo su se nadovezali komentari da Đurićeva ipak živi luksuzan život samo na Instagramu.

Podsetimo, život nalik na Tamaru Đurić vodi i njena rođena sestra Aleksandra, a mnogi tvrde da idu kod istog plastičara pa ih je jako teško razlikovati.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS