calendar

Utorak 20. Maj, 2025

aktuelno ikonica Aktuelno
Dugoročna prognoza za ljeto: Ovaj dio Evrope očekuju najveće anomalije Ana Ćurčić pokazala nevjerovatan trik: Pogledajte kako pere patike u mašini za suđe (VIDEO) Marko Đedović pokušao sve da raskrinka: Zbog tajnog pisma nastao novi haos! Da li manipulišete sa gledaocima ili … Anđela i Gastoz uskoro napuštaju Bijelu kuću: Uroš i Jordanka spremili veliko iznenađenje BiH konačno uvodi 5G mrežu: Pomažu Saudijci Terza ne dolazi sebi od svađe sa Gastozom: Najveća izdaja uništila bratsku ljubav! Za sve kriv Lepi Mića TAJNA AFERA ENE I IVANA! Učesnica rijalitija otkrila skandalozne tvrdnje – učesnici zanijemili od šoka Ovo je tvoj idealni prijatelj po horoskopu Terza ponovo poniža*ao Sofiju: Opet priznala da nema empatiju ni prema Milici! Novi udarac za Stefani Grujić: Konačna odluka nakon samoinicijativnog napuštanja emisije! Kažnjena i Mimas “STALNO SU NAS ŠIBALI, ALI VJETROVI NAS LOME, A MI TJERAMO PO SVOME! PREDAJA NIJE OPCIJA” 20. maja prije PET GODINA HYPE produkcija je počela sa radom: Saša Mirković ima poruku za SVE Nekadašnja učesnica rijalitija ušla u 9. mjesec trudnoće: Ugojila se 59 kilograma (FOTO) OTVORENI POZIV NA AUDICIJU ZA STATIRANJE U NOVOJ SERIJI! Znate li sa kim je Anđela bila prije angažmana u rijalitiju: Svi ga znate, ali će vas odgovor jednako šokirati! Gastozu se slošilo Iznenađenje u “HYPE ZVEZDAMA” danas i ČAROLIJA JE MOGLA POČETI! “Dugo čekam na pravdu!” Kija Kockar mora napustiti Tursku: “Nažalost…”

SAVRŠEN RUČAK ZA SVE PRILIKE: Pohovana piletina sa pavlakom, majonezom i senfom, gala ukusno jelo!

Objavio: RHT
29/09/2022 9:45 AM

Ne zahteva puno pripreme, plus je vrlo ukusan i obilan

Foto: Printscreen/Youtube

SASTOJCI

  • 1 parče svežih pilećih prsa
  • pavlaka (3 kašike)
  • 1 puna kašika majoneza
  • 1 kašičica senfa
  • prstohvat soli
  • prstohvat bibera
  • prtstohvat belog luk u prahu
  • prezle

UPUTSTVO ZA PRIPREMU

1. iseći pileća prsa na tanje filee
2. sjediniti pavlaku, majonez i senf, začiniti po želji solju, biberom i belim lukom u prahu
3. u smesu ubaciti isečene filee lepo umešati i ostaviti da odstoji 30 minuta

4. svako parče sada uvaljati u prezle i staviti u pleh koji je prekriven pek papirom
5. peći na 180 stepeni oko 20 minuta
6. poslužiti toplo uz salatu i krompir pire

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar

Obavezna polja su označena sa * Vaša adresa neće biti vidljiva drugim korisnicima.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS