calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači” 

OGLASIO SE TAKI NAKON ŠTO JE MAJA SMUVALA MARKA: Zadovoljan sam njenim izborom!

Objavio: RHT
28/09/2022 1:30 PM

Nakon što je Maja Marinković uplovila u emotivnu vezu sa Stanijinim bivšim, oglasio se starletin otac Radomir Marinković Taki

Foto: ATA Images

Maja Marinković je, pre dve noći na žurki organizovanoj u Zadruzi, odvojila Marka Markovića od kokošinjca kako su zadrugari nazvali devojke koje se oko njega od prvog dana vrzmaju, i preotela ga.

Nakon flerta, razmene pogleda, provokativnog plesa, usledili su nežni dodiri, a onda i strasni poljupci. I dok golupčići nisu skidali osmeh s lica, zbog njihove veze plakale su ostale zaljubljene zadrugarke, među kojima: Anita, Ana, Milica…

Kako je Stanija Dobrojević reagovala na činjenicu da je njen bivši dečko uplovio u romansu s njenom drugaricom ne znamo, tek Majin otac Radomir Marinković tvrdi da on starletu odavno ne zanima.

Foto: Youtube

-Maja nije kriva za njihov raskid, oni odavno nisu zajedno. Sama Stanija mi je rekla da su raskinuli još u februaru. Marko nju ne zanima, pa sumnjam da joj smeta što je on sada s Majom- kaže Taki za Alo! i dodaje:

-Ja sam uvek uz svoje dete i podržavam je u svemu, a posebno u ljubavi kada je dobar i kvalitetan momak u pitanju. Marka poznajem četiri godine, kao i njegovog rođenog brata. To su divni momci iz fine porodice, dobro su vaspitani i konačno sam zadovoljan Majinim izborom – zaključio je on.

BONUS VIDEO:

Izvor: alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS