calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan! Udruženje hrvatskih veterana: Alena Islamovića proglasiti nepoželjnom osobom u Hrvatskoj ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Želim napraviti voćni kolač, da mi Elme bude sretan (VIDEO) Teška saobraćajna nesreća kod Rogatice: Tinejdžer poginuo u sudaru kvada i traktora Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze

DA LI ĆE IPAK BITI TROJKE? Danijel i Aleksandra se ne odvajaju!

Objavio: RHT
28/09/2022 8:15 AM

Bane Bojanić je pristigao u Zadrugu, a hitovima je potpuno raspametio zadrugare.

Foto: Youtube

Podsetimo da je ove nedelje bila akturelna afera “zasigurna trojka” u tuš kabini sa Aleksandrom MomčilovićDanijelom Višićem i Tamarom Ćosić.

Seksi kar je pričao Aleksandru Saueru da je sa zadrugarkama ugovorio seks u troje u utorak posle žurke, a izgleda da se bacio u akciju kako bi se dogovor obistinio.

On je nerazdvojan sa Aleksandrom celo veče. Njih dvoje su šaputali jedno drugom na uvo, a onda je usledio strastven zagrljaj kom fali samo Tamara.

BONUS VIDEO:

Izvor: alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS